Trotinet Flame Monkey - teget

-50%
 
Trotinet  Flame Monkey - teget
Provedite svoje slobodno vreme vozeći se trotinetom i doživite pravu avanturu! Trotinet je vrlo kvalitetne izrade, a sam okvir je izrađen od laganog i izdržljivog aluminijuma. Šareni, moderan i urban dizajn. Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 11.990,00 RSD

5.995,00 RSD

Proizvod je dostupan

Trotinet Flame Monkey - teget

Opis

Želite da doživite neku potpuno novu avanturu? Ništa lakše od toga, jer sada imate na raspolaganju rekreativna pomagala, kao što je trotinet iz linije Monkey. Mogućnost izbora između tri različite boje. Provozajte se i doživite svet oko sebe na jedan potpuno drugačiji način! I za decu i za odrasle.

Visokokvalitetan aluminijum za izuzetnu izdržljivost

Okvir je izrađen od laganog, ali ipak izuzetno izdržljivog aluminijuma te je primeren i za odrasle osobe. Maksimalna težina koju može nositi trotinet je do 100 kg.

Prilagodljiva visina volana

Za velike i male. Visinu upravljača jednostavno prilagodite sami kako bi odgovarala vašim željama i potrebama.

Na trotinetu – gde god poželite

Trotinet je izuzetno praktično rekreativno vozilo. Na njemu se lako odvezete u prodavnicu, do pošte, pijace, knjižare ili škole. Odlično je prevozno sredstvo i za vreme praznika, jer se na njemu vrlo lako odvezete i na plažu, do recepcije ili se provozajte po bicikl stazama. Sve više ljudi se odlučuje za kupovinu trotineta jer ove kraće udaljenosti učini znatno bržima nego što je kada idete peške. Upravo zato je trotinet odlična rekreacija i za slobodno popodne. I deca i odrasli su oduševljeni.

Jednostavno slaganje

Trotinet je izuzetno jednostavan za sklapanje. Možete ga imati uvek uz sebe u autu tako da ga možete koristiti kada god poželite.

Upotreba i održavanje

Trotinet je sasvim jednostavan i siguran za upotrebu, samo morate poštovati savete za sigurnost, kako bi vaša vožnja bila potpuno bezbrižna.
Trotinet upotrebljavajte na pločniku i na površinama bez saobraćaja, nikako se nemojte voziti na njemu po stepenicama, putevima ili blizu vode. Nikada ga ne upotrebljavajte dok niste zategnuli mehanizam. Isto tako redovno proveravajte sve njegove delove koji nisu fiksirani. Deca neka se obavezno voze pod nadzorom roditelja i neka budu zaštićena kacigom i štitnicima za kolena, laktove i ručne zglobove. Ako se vaš trotinet  zaprlja, vrlo jednostavno ga obrišite mokrom krpicom.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Primeren za decu stariju od 8 godina i odrasle
  • Nosivost do 100 kg
  • Mekane, ergonomski oblikovane ručke
  • Veliki silikonski točkovi: 200 mm za udobniju vožnju
  • Prilagodljiva visina "volana"
  • Nožna kočnica na zadnjem točku
  • Boja: teget
Sastav

Okvir trotineta: od izdržljivog aluminijuma.
Točkovi: silikonski.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod