Scandinavia Travel Torbica za pojas Scandinavia Urban Traveler

-50%
 
Torbica za pojas Scandinavia Urban Traveler
Lagana i praktična, vodootporna torbica oko struka je odličan izbor ako ne želite da se zamarate većim torbama. Ponesite samo osnovne stvari i stavite ih u malu torbicu oko struka. Dimenzija 18x12 cm Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 2.990,00 RSD

1.495,00 RSD

Proizvod je dostupan

Torbica za pojas Scandinavia Urban Traveler

Opis

Modernoj liniji putnih kofera i torbi Scandinavia, dodali smo nove proizvode. To su proizvodi koji povezuju svež dizajn i savremenost. Urbani dizajn celoj liniji daje izuzetno moderan predznak, što je odličan način za početak nove avanture. Torbica preko ramena iz nove linije Scandinavia Urban Traveler biti će vaš stalni pratilac i prijatelj na svakom koraku.

 

Moderna sa dovoljno mesta za sve

Torbica je modernog dizajna i izuzetno praktična, te ima dovoljno prostora za novčanik, mobilni telefon, ključeve i ostale manje predmete. Sve što vam je potrebno biće vam odmah na dohvat ruke. Sportska elegancija je primerena za različite ukuse. Torbica ima dve manje unutrađnje pregrade i jednu na patent zatvarač, kao i pregradu sa magnetom na prednjoj strani. Sa zadnje strane takođe ima pregradu i patent zatvarač. Pregrade predstavljaju dodatnu prednost, vodootporna tkanina omogućava upotrebu i po kišnom vremenu. Crna boja sa dodatnim smeđim kaišem u imitaciji kože na taj način upotpunjuje dizajn torbice.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Torbica modernog izgleda za nošenje oko struka
  • Tri manje unutrašnje i dve spoljašnje pregrade
  • Pogodna za novčanik, mobilni telefon i ključeva
  • Sve neophodno na dohvat ruke
  • Prilagodljiv kaiš za individualno podešavanje širine
  • Vodootporan materijal
  • Dimenzija: 18x12 cm

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod