SAJAMSKI POPUSTI U VITAPURU 20% dodatnog popusta na DUŠEKE Pogledaj ponudu >

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni
Omogućava zdravo, brzo kuvanje uz uštedu električne energije. Prečnik 24 cm.

Rosmarino Tiganj sa dve ručke Rosmarino Eco Cook - 24

Omogućava zdravo, brzo kuvanje uz uštedu električne energije. Prečnik 24 cm.
ROK DOSTAVE
Usled povećanog obima porudžbina, rok dostave može biti produžen do 7 radnih dana. Hvala na razumevanju i strpljenju.
Od
Redovna cena: 3.490,00 RSD
1.047,00 RSD -70%

* obvezna polja

Nema na stanju Izabrani proizvod trenutno nije dostupan.

Opis

Lonac linije Eco-cook oduševljava svojom praktičnošću, savrermenim italijanskim dizajnom i izradom prema Švajcarskoj inovativnoj tehnologiji.

Zbog pozitivnih svojstava keramičke Ecoceramic unutrašnjosti u loncu Eco-cook ćete pripremati ukusna jela bez poteškoća, na zdrav i ekonomičan način. Lonac omogućava pripremu hrane na nižim temperaturama i s vrlo malo masnoće. Toplota se odlično raspoređuje od dna ka zidovima posude, što obezbeđuje bržu pripremu sa značajno smanjenim utroškom energije.

Kuvanje s malo masnoća za zdravu pripremu hrane

Najsavremeniji keramički premaz Ecoceramic omogućava pripremu zdravih, svežih i hranljivih obroka, gotovo bez viška masnoće.

Jeste li znali?

Gotovo polovina odraslih u Srbiji ima previsoke masnoće u krvi. Nepravilna ishrana je najčešći uzrok povišenog nivoa holesterola što direktno može uzrokovati bolesti srca i krvnih sudova, čak i moždani i srčani udar.

Zdravom prehranom postižemo smanjenje masnoća u krvi, a time i bolji i zdraviji način života

Za pripremu ukusnih, hrskavih i zdravih jela ćete trebati značajno manje količine masnoća nego uobičajeno. Keramički premaz Ecoceramic omogućava kuhanje u vlastitom, prirodnom soku povrća, mesa, ribe … Jela su uvijek sočna i ukusna, čak i bez puno začina.

Neprijanjajuća keramička površina

Elegantno posuđe iz linije Eco-cook odlikuje kvalitetna i lagana ILAG keramička obloga Ecoceramic by Ceramit. Ecoceramic je poseban keramički premaz, izrađen postupkom nanotehnologije koji u dodiru s aluminijem stvara kompaktnu, glatku površinu. Elegantna, neprovidna i sjajna neprijanjajuća površina posuđa je zbog toga dodatno otporna na ogrebotine i lepljenje hrane za podlogu.

Od prirodnih i ekološki prihvatljivih materijala

Unutrašnjost lonca Eco-cook je izrađena od najsavremenije keramike Ecoceramic, osmišljene u skladu s modernom nanotehnologijom koju predstavlja švajcarski proizvod najviše kvalitete Ceramit.
Keramika je materijal koji je neškodljiv prirodi i ljudskom zdravlju.

Za manji utrošak energije i kraće vreme kuvanja

S posuđem linije Eco-cook ćete hranu pripremiti brže nego obično, uštedeti energiju, vreme i novac. Prednost keramičkog premaza je u uštedi energije dok istovremeno odlično provodi i raspoređuje toplinu.

Jednostavno održavanje

Keramički premaz Ecoceramic onemogućava prianjanje hrane za površinu, tako da ćete za čišćenje potrošiti manje dragocenog vremena i energije.. Budući da je čišćenje posuđa iz linije Eco-cook jednostavno, uštedećete na deterdžentu i vodi što će smanjiti vaše mesečne izdatke.

Moderan italijanski dizajn

Linija Eco-cook je napravljena u Italiji koja je jedan od svetskih centara modernog dizajna. Ovu liniju prizvoda odlikuje odličan dizajn, delo međunarodno priznatoga dizajnera japanskoga porekla Takaide Sanoa.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
 • Hrana zadržava minerale i vitamine
 • Kuvanje s manje masnoće
 • Hrana ne prianja za površinu
 • Za hrskav i sočan ukus hrane
 • Izuzetno otporan na ogrebotine
 • Izuzetno otporan na visoke temperature
 • Jednostavan za čišćenje
 • Od ekološki prihvatljivih materijala
 • Skraćuje vreme kuhanja
 • Smanjuje utrošak energije.
 • Možete ga upotrebljavati na staklenim keramičkim površinama za kuvanje, plinu i klasičnim šporetima, ali ne na indukcijskim šporetima
 • Prečnik: 24 cm