Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni

Rosmarino Tiganj sa dve ručke Rosmarino Baste - 28

Linija posuđa Basté oduševiće sve ljubitelje bakra i bakarnog sjaja – idealna kombinacija klasične elegancije sa modernim stilom. Tiganj sa dve ručke, prečnika 24 cm odgovara svim vrstama šporeta, čak i za indukciju. Efekat vrućeg kamena omogućava prirodan način pripreme hrane, uz znatno manje masnoća. Dimenzija: 28x7 cm, zapremina: 3 L.
Linija posuđa Basté oduševiće sve ljubitelje bakra i bakarnog sjaja – idealna kombinacija klasične elegancije sa modernim stilom. Tiganj sa dve ručke, prečnika 24 cm odgovara svim vrstama šporeta, čak i za indukciju. Efekat vrućeg kamena omogućava prirodan način pripreme hrane, uz znatno manje masnoća. Dimenzija: 28x7 cm, zapremina: 3 L.
Od
Redovna cena: 6.490,00 RSD
3.894,00 RSD -40%

* obvezna polja

Tiganj sa dve ručke Rosmarino Baste - 28
-40% 6.490,00 RSD 3.894,00 RSD
Dostupno Očekivani rok isporuke 2-3 radna dana.

Princezu više ne brine zrno graška


Opis

Tiganj sa dve ručke Rosmarino Basté omogućava pripremu hrane sa minimalnom količinom ulja. Hranu ćete pripremiti bez nezdravih masnoća, brzo i efikasno. Jelo će imati jedinstven, prvoklasan ukus, a pripremljena zdrava hrana će vas oduševiti. Spoljašnji deo posuđa je prekrasnog bakrenog izgleda.

100% bez PFOA

Premaz posuđa Rosmarino Basté ne sadrži perfluorooktanoičnu kiselinu (PFOA). Takođe, premaz posuđa Rosmarino ne sadrži nikakve druge štetne materije.

Moderna tehnologija sa efektom vrućeg kamena

Posuđe Rosmarino Basté sa efektom »vrućeg kamena« omogućava jedinstven pristup u kuvanju, jer se moderna tehnologija savršeno podudara sa jednim od najstarijih i autentičnih načina pripreme hrane - na kamenu. Posuđe sa efektom »vrućeg kamena« omogućava najbolji prirodan način kuvanja i pečenja. U ovom posuđu, hranu ćete pripremiti brzo, jednostavno i pre svega zdravo – sa malo masti!

Unikatan dizajn u bakrenom izgledu

Sve ljubitelje retro stila Rosmarino Basté će u potpunosti impresionirati. Izgled aluminijumskog posuđa Basté karakteriše kombinacija klasične elegancije i moderne bakarne boje. Dodatni prefinjeni dizajn olakšava vam posluživanje hrane kada vam dođu gosti.

Visokokvalitetni mineralni premaz

Priprema hrane u posuđu Rosmarino Basté je jednostavna, jer se hrana ne lepi za površinu posude tokom kuvanja i pečenja. Neprianjajući mineralni premaz posuđa je izrađen u skladu sa posebnim i tehnološki naprednim procesom koji omogućava kuvanje i pečenje bez ikakvih dodatnih masnoća, što znači zdrav i jednostavan način pripreme hrane. Zato se oprostite od nezdravih masti i prepustite se primarnom, izvrsnom ukusu hrane, kakav su poznavali nekada.

Hrana zadržava sve potrebne vitamine i minerale

Jedna od najvećih prednosti Rosmarino Basté posuđa je da hrana ima jedinstven i izuzetan ukus, kojem jednostavno nećete odoleti. Hrana se kuva ili peče u sopstvenim sokovima i zadržava sve potrebne hranjive materije.

Ručke izrađene od nerđajućeg čelika

Basté posuđe ima ručke izrađene od nerđajućeg čelika visokog kvaliteta. Ručke se ne pregrevaju i omogućavaju lakše korištenje.Održavanje

Tiganj sa dve ručke Basté je jednostavan za čiščenje. Jednostavno ga operite u mašini za pranje posuđa.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
 • Primereno za sve šporete, čak i one na indukciju
 • 100% bez PFOA: bez zdravlju škodljivih materija
 • Višeslojna posuda: za najbolju otpornost
 • Posuđe od aluminijuma: odlično provodi toplotu
 • Neprijanjajuć, kvalitetan mineralni premaz: bez lepljenja hrane za posudu
 • Spoljašnja površina posude obložena sjajnom bakrenom bojom, otporna na temperaturu
 • Kuvanje sa minimalnom količinom masnoća
 • Odlična raspodela toplote: ravnomerno i brzo skuvana hrana
 • Hrana zadržava minerale i vitamine, koji su potrebni našem telu
 • Ručke od nerđajućeg čelika: ne pregrevaju se i omogućavaju lakše korištenje
 • Izuzetno otporan na visoke temperature
 • Jednostavno čišćenje: periv u mašini za pranje posuđe
 • Dimenzija: 28x7 cm
 • Zapremina: 3 L

Razlozi za kupovinu

Čišćenje u mašini za pranje sudova

Čišćenje je izuzetno jednostavno jer su posude perive u mašini za pranje posuđa.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Kuvanje sa manje masnoća

Za kuvanje vam neće biti potrebne velike količine masnoća. Pripremite zdrave i ukusne obroke.

Odlična raspoređenost toplote

Višeslojna i posebna tehnologija ThermoFlow posudi daje karakteristiku odlične raspodele toplote, što doprinosi bržem kuvanju.

Za sve površine za kuvanje

Posuđe se može upotrebljavati na svim površinama za kuvanje: na plinskim šporetima, na indukcijskim i staklokeramičkim pločama, i običnim ringlama.

Informacije za kupca

Dostava

Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Besplatna je za sve porudžbine preko 6.000 rsd. Za porudžbine manje vrednosti cena zavisi od težine. Detaljnije >>
 

Načini plaćanja

Gotovina, čekovi do 12 rata, svim platnim karticama (Banca Intesa do 12 rata) i po predračunu (uplatnica/virman). Detaljnije >>
 

Kupovina bez rizika

Za sve proizvode nudimo testni period od 14 dana i mogućnost zamene ili povrata novca.
 

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod