Rosmarino Stakleni poklopac i stimer za kuvanje na pari THERMOFLOW

-50%
 
Stakleni poklopac i stimer za kuvanje na pari THERMOFLOW
Savršena kombinacija sa ekspres loncem Thermoflow. Prečnik 24 cm. Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 2.490,00 RSD

1.245,00 RSD

Proizvod je dostupan

Stakleni poklopac i stimer za kuvanje na pari THERMOFLOW

Opis

Stakleni poklopac omogućava savršenu kontrolu kuvanja, jer ćete stalno imati uvid u to šta se dešava u loncu

Imaćete odličan uvid u kuvanje. Hrana se neće zalepiti, prekuvati, ili zagoreti jer ćete stalno imati precizan pregled nad procesom kuvanja. Poklopac je napravljen od debelog i teško lomljivog stakla visokog kvaliteta. Otvor na poklopcu efikasno odvodi višak pare i na taj način omogućava bolju kontrolu kuvanja, a da hrana pri tome ne izgubi potrebne minerale i vitamine, kao ni sočnost. Poklopac ima posebnu dršku CoolFeel koja se ne zagreva, tako da neće doći do opekotina.

Stimer za kuvanje na pari Thermoflow

Sa stimerom za kuvanje na pari Thermoflow efikasno ćete pripremati hranu na pari i to isključivo bez masnoća. Kuvanje na pari omogućava pripremu hrane na nižoj temperaturi, a pri tome se čuvaju sve hranljive materije.. Zbog toga je stimer za kuvanje na pari odlično pomoćno sredstvo neophodno svakome ko vodi računa o zdravoj ishrani i zdravom načinu kuvanja.
Stimer za kuvanje na pari je izrađen od nerđajućeg čelika visokog kvaliteta. Odlikuju ga male nožice koje omogućavaju da višak vode jednostavno oteče. Kuvanje na pari je jedan od najzdravijih i najpogodnijih načina pripremanja hrane. Na ovaj način možete da pripremite savršeno povrće, meso, ribu,... koji će uvek imati savršen, prirodan ukus.

 

 

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Stakleni poklopac omogućava savršenu kontrolu kuvanja
  • Ekspres lonac pretvara u vrhunski klasičan lonac
  • Stimer za kuvanje na pari omogućava efikasno pripremanje hrane na pari, isključivo bez masnoća
  • Hrana zadržava vibrantne prirodne boje, hranljive materije, sočan ukus i hrskavost
  • Prečnik: 24 cm

Razlozi za kupovinu

Čišćenje u mašini za pranje sudova

Čišćenje je izuzetno jednostavno jer su posude perive u mašini za pranje posuđa.

Jednostavno održavanje

Svaka posuda je jednostavna za čišćenje. Nije potrebno dodatno ribanje.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod