Odlučite se za SIGURNU INTERNET KUPOVINU! Dodatnih -20% i besplatna dostava na sve! Ne propusti >>

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni

Rosmarino Šerpa od livenog gvožđa Rosmarino Blacksmith - 28

Besplatna dostava
Besplatna dostava
Dodatnih -20%
Dodatnih -20%
Šerpa od livenog gvožđa Rosmarino Blacksmith je proizvod vrhunskog kvaliteta i izrade. Za sve ljubitelje kuvanja i gurmane, koji najviše očekuju od posuđa. Moderan dizajn i neverovatna izdržljivost. U crnoj boji. Dimenzije 28 x 12,8 cm. Zapremina 5,85 l.
Šerpa od livenog gvožđa Rosmarino Blacksmith je proizvod vrhunskog kvaliteta i izrade. Za sve ljubitelje kuvanja i gurmane, koji najviše očekuju od posuđa. Moderan dizajn i neverovatna izdržljivost. U crnoj boji. Dimenzije 28 x 12,8 cm. Zapremina 5,85 l.
Dodatnih 20% POPUSTA
Dodatnih 20% popusta se automatski obračunava u pregledu porudžbine.
Od
Redovna cena: 14.990,00 RSD
7.495,00 RSD -50%

* obvezna polja

Šerpa od livenog gvožđa Rosmarino Blacksmith - 28
-50% 14.990,00 RSD 7.495,00 RSD
Dostupno Očekivani rok isporuke 2-3 radna dana.

Opis

Šerpa od livenog gvožđa Rosmarino Blacksmith je vrhunskog kvaliteta i omogućava upotrebu kroz nekoliko generacija. Emajl premaz i nerđajući čelik za dugotrajnu upotrebu za sve vrhunske gurmanske užitke i čitavu porodicu.

Najbolja tehnologija sa trajnim livenim gvozdenim ramom i tri sloja emajliranog premaza

Uz livenu šerpu, priprema jela biće nešto posebno. Osnova od livenog gvožđa je prvoklasni i odličan izbor za pripremu širokog izbora obroka. Šerpa od čelika je teška, ali garantuje najviši kvalitet.

Karakteristika posuda od livenog gvožđa je da se tretiraju na visokoj temperaturi. Okvir od livenog gvožđa sastoji se od tri sloja emajliranog premaza, koji sprečava lepljenje hrane po dnu šerpe. Šerpa je još izdržljivija i otpornija.

Dvoslojno posudje odražava vrhunski kvalitet

Šerpa je dvoslojna, što omogućava savršeno povezivanje emajla sa bazom od livenog gvožđa. Grejanje posude i kuvanje je toliko ravnomerno, pa šerpa savršeno održava temperaturu u svakom trenutku.

Šerpa od livenog gvožđa je pimerena na svim površinama za kuvanje, uključujući i rernu

Šerpa Blacksmith se može koristiti na svim kuhinjskim zonama: staklokeramika, indukcija, gas, otvoreni plamen i, što je posebno, možete je koristiti u rerni za pripremu različitih jela.

Specijalno oblikovan poklopac kondenzuje paru

Posebna karakteristika je specijalno oblikovan poklopac koji ima male "tačke" na donjem delu poklopca. Tu se skuplja para priliko kuvanja i zatim se vraća u šerpu. Dakle, tokom kuvanja, svi hranjivi sastojci ostaju u hrani.

Ergonomski oblikovana ručka

Šerpa ima dve ergonomski oblikovane ručke za čvrsto i udobno držanje. Komplet sadrži poklopac sa okruglom ergonomskom ručkom.

100% bez PFOA

Premaz šerpe Rosmarino Blacksmith ne sadrži perfluorooktanojsku kiselinu (PFOA), koja se pokazala štetnom i još uvek se koristi od strane nekih proizvođača posuđa. Takođe, premaz ne sadrži ni druge štetne materije.Održavanje

Šerpa se lako čisti. Koristite kuhinjski sunđer i malo deterdženta. Takođe možete da je operete i u mašini za pranje sudova. Ostavite da se vruća posuda ohladi pre pranja. Ne perite vruću šerpu sa hladnom vodom. Za tvrdokorne ostatke hrane, potopite je u toplu vodu 15-20 min. Nemojte koristiti čvrst pribor za čišćenje.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
 • Pogodno za sve vrste ringličak i za indukciju.
 • 100% bez PFOA: bez štetnih materija.
 • Gladak okvir od livenog gvožđa: otporniji i izdržljivija osnova.
 • Troslojni emajlirani premaz: sprečava lepljenje hrane na dnu šerpe.
 • Odlična provodljivost toplote: za brže kuvanje.
 • Odlično održavanje temperature hrane: hrana u posudi ostane topla (ili hladna) do jedan sat nakon kuvanja (ili uklanjanja iz frižidera).
 • Posebno dizajnirani poklopac: kondenzaciona para; ukus i hranljivi sastojci ostaju u hrani.
 • Može se koristi i u rerni / na roštilju (do 260 stepeni).
 • Široke, ergonomski oblikovane ručke: udobno i bezbedno rukovanje, čak i sa kuhinjskim rukavicama.
 • Moderan dizajn crne boje.
 • Šerpa i poklopac u pakovanju.
 • Dimenzije: 28 x 12,8 cm.
 • Zapremina: 5,85 l.
 • Garancija: 5 godina.

Razlozi za kupovinu

Čišćenje u mašini za pranje sudova

Čišćenje je izuzetno jednostavno jer su posude perive u mašini za pranje posuđa.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Odlična raspoređenost toplote

Višeslojna i posebna tehnologija ThermoFlow posudi daje karakteristiku odlične raspodele toplote, što doprinosi bržem kuvanju.

Za sve površine za kuvanje

Posuđe se može upotrebljavati na svim površinama za kuvanje: na plinskim šporetima, na indukcijskim i staklokeramičkim pločama, i običnim ringlama.

Informacije za kupca

Dostava

Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Besplatna je za sve porudžbine preko 6.000 rsd. Za porudžbine manje vrednosti, cena zavisi od težine. Kada je aktuelna akcija besplatne dostave, dostava se ne naplaćuje za bilo koji iznos porudžbine, odnosno za bilo koji proizvod. Detaljnije 

Načini plaćanja

Gotovinom, svim platnim karticama (Banca Intesa do 12 rata), čekovima građana do 12 rata i po predračunu (uplatnica/virman). Detaljnije 

Kupovina bez rizika

Za sve proizvode nudimo testni period od 14 dana i mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod