Vikend sreće! Veliki popusti do -70%!  Iskoristite odmah >>
Još
samo
dana
sati
:
min
:
sek

Rosmarino Rosmarino keramički tiganj 28

Keramički tiganj za pripremu hrane sa minimalnom količinom masnoća. Sadrži oznaku PFOA FREE. Za sve površine za kuvanje. Dimenzija 28x5,4 cm. 

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 3.690,00 RSD

1.476,00 RSD

Proizvod je dostupan

Rosmarino keramički tiganj 28

Opis

Keramički tiganj Rosmarino primeren je za pečenje mesa, kao i za pripremu ostale hrane po vašoj želji. Zbog neprianjajućeg keramičkog premaza, lako ćete pripremati razne vrste rižota ili pržene krompiriće.

Posuđe sa oznakom PFOA FREE

Keramika je materijal koji je neškodljiv prirodi i ljudskom zdravlju. Linija keramičkih proizvoda Rosmarino  ima oznaku PFOA FREE, što znači da nijedna posuda ne sadrži zdravlju štetno olovo i kadmij, tačnije ne sadrži perfluorooktanoične kiseline koje neki proizvođači upotrebljavaju za izradu neprijanjajućeg premaza posuđa od teflona. Materija je pri nepravilnoj upotrebi takvog posuđa štetna za zdravlje pa čak i kancerogena.

Neprijanjajuća keramička površina

Tiganj je u unutrašnjosti premazan keramičkim premazom Ecoceramic, koji onemogućava prianjanje hrane za površinu. Tako će vaši obroci biti pripremljeni sa minimalnom količinom masnoća, hrana će zadržati sve minerale i vitamine i možete je poslužiti u vlastitom prirodnom soku.

Otpornost na visoke temperature i toplotne udare

Tiganj je vrlo otporan na visoke temperature. Odlično prenosi toplotu tako da je vaša briga da će se posuda oštetiti na visokim temperaturama potpuno nepotrebna.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Primeren za sve šporete, čak i za indukciju
 • Posuđe sadrži oznaku PFOA FREE, što znači da ne sadrži štetne materije
 • Hrana zadržava sve minerale i vitamine koji su telu potrebni za normalno funkcionisanje
 • Kuvanje sa minimalnom količinom masnoća
 • Za hrksav i sočan ukus hrane
 • Izuzetno na grebanje
 • Izuzetno otporan na visoke temperature
 • Vrlo jednostavno za čišćenje
 • Smanjuje upotrebu energije
 • Hrana se ne lepi za površinu, stoga je čišćenje jednostavnije
 • Zbog lepog talijanskog dizajna, hranu možete poslužiti u tiganju
 • Dimenzija: 28x5,4 cm

Razlozi za kupovinu

Čišćenje u mašini za pranje sudova

Čišćenje je izuzetno jednostavno jer su posude perive u mašini za pranje posuđa.

Jednostavno održavanje

Svaka posuda je jednostavna za čišćenje. Nije potrebno dodatno ribanje.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Kuvanje sa manje masnoća

Za kuvanje vam neće biti potrebne velike količine masnoća. Pripremite zdrave i ukusne obroke.

Premaz non-stick

Poseban premaz onemogućuje prianjanje hrane, tako da će samo čišćenje posude biti jednostavno.

Za sve površine za kuvanje

Posuđe se može upotrebljavati na svim površinama za kuvanje: na plinskim šporetima, na indukcijskim i staklokeramičkim pločama, i običnim ringlama.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod