Veliki sezonski popusti! Kupujte jeftinije do 70%!  Iskoristi ponudu >>

Rosmarino Rende Rosmarino sa 4 strane

Narendajte sir, đumbir, ren, muskatni oraščić, beli luk, jabuku, šargarepu i druge namirnice po vašoj želji. Višenamensko rende sa 4 strane, sa svih strana omogućava jednostavno i brzo rendanje hrane.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 2.490,00 RSD

996,00 RSD

Proizvod je dostupan

Rende Rosmarino sa 4 strane

Veliki sezonski popusti

 

 

 

Opis

Višenamensko rende namirnice renda brzo i precizno. Namirnice ostaju unutar, budući da je rende zatvoreno po bočnim stranama

Rende ima izuzetno oštre i tvrde oštrice od nerđajućeg čelika, što omogućava precizno i jednostavno sečenje. Na vrhu renda je i zgodna ručka za držanje, kako bi rendanje bilo udobnije

4-kotni ribežen Rosmarino Održavanje

Rende je jednostavno za održavanje, vrlo lako ga možete isprati tekućom vodom. Perivo je i u mašini za posuđe.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Višenamensko rende sa 4 strane: rende je sa svih strana zatvoreno, zbog čega usitnjena hrana ostaje unutar posude
  • Različite debljine oštrica: za velike i debele komade
  • Ergonomski oblikovana ručka: za lakše korištenje
  • Od izdržljive i kompaktne plastike
  • Oštrice izrađene od nerđajućeg čelika
  • Perivo u mašini za sudove
  • Garancija: 1 godina
  • Dimenzija: 9,1x13,6x24,7 cm

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod