Ranac za slobodno vreme Scandinavia - crni

Modernog dizajna, izrađen od veoma izdržljivih materijala, pogodan za mnoge prilike Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 5.650,00 RSD

2.825,00 RSD

Proizvod je dostupan

Ranac za slobodno vreme Scandinavia - crni

Opis

Modernog dizajna, izrađen od veoma izdržljivih materijala, pogodan za mnoge prilike.

Ima džepove na praktičnim mestima, te možete spakovati garderobu, hranu i druge dodatke za izlete i treninge. Poseduje posebnu pregradu za obuću i/ili  za odlaganje vlažne odeće koja se prema potrebi može proširiti.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Moderan dizajn
  • Izrađen od veoma izdržljivih materijala
  • Pogodan za mnoge prilike
  • Posebna pregrada za obuću
  • Vodootporan materijal
  • Dimenzija: 50x30x16 cm; 25L

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod