Scandinavia Travel Ranac poslovni Scandinavia - crni

Izuzetno praktičan, poseduje manje i veće džepove i pregrade

Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 6.650,00 RSD

3.325,00 RSD

Proizvod je dostupan

Ranac poslovni Scandinavia - crni

Opis

Izuzetno praktičan, poseduje manje i veće džepove i pregrade za dobro organizovanje sadržaja i bezbedno odlaganje. 

Veoma lagan, sa ojačanim leđnim delom, ručkama za leđa i ramena,  i rukohvatom na vrhu ranca. Odličan saputnik za posao, poslovna putovanja i seminare.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Veoma lagan
  • Ojačan leđni deo
  • Rukohvat na vrhu ranca
  • Odličan saputnik za posao, poslovna putovanja i seminare
  • Posebna zaštita za laptop
  • Vodootporni materijal
  • Dimenzija: 45x30x15 cm; 20L

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod