Vitapur Family Prekrivač dekorativni Vitapur Family Nika - crvena

-60%
Prekrivač dekorativni Vitapur Family Nika - crvena

Jednostavan i izuzetno mekan i topao prekrivač izrađen od najkvalitetnijih mikrovlakana. Imate mogućnost izbora različih boja prekrivača.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 2.990,00 RSD

1.196,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Kliknite ovde , Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Pomoć pri kupovini
Prekrivač dekorativni Vitapur Family Nika - crvena

Opis

Mekani dekorativni prekrivač Nika oduševljava sa svoje 4 različite boje, koje će svojom vedrinom odlično dopuniti atmosferu vašeg doma. Svojom mekoćom i toplinom greje vas tokom gledanja televizije ili popodnevne dremke. Možete ga koristiti i kao pokrivač u hladnijim mesecima.

Raskošno tkanje, potpuna mekoća i elegancija

Sa dekorativnim prekrivačem Nika ćete dobiti raskoš, eleganciju i udobnost u jednom. Primeren za upotrebu kao letnji pokrivač, te kao dodatni pokrivač po zimi ili kao prekrivač.Ovaj dekorativni prekrivač će osvežiti i obogatiti vaš prostor, a biće praktičan u hladnim danima.

Izaberite boju koju volite

Dekorativni pokrivač Nika dolazi u 4 različite boje: bež, ljubičasta, smeđa, crvena

Praktičan poklon 

Dekorativni prekrivač NIka će oduševiti vaše najdraže najdraže i poslužiti kao odličan poklon u raznim prilikama.Održavanje

Prekrivač periv na 40°C.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Mekan i topao dekorativni prekrivač
  • Izrađen od najkvalitetnijih mikrovlakana
  • Možete ga koristiti u spavaćoj i dnevnoj sobi ili ga možete pokloniti u različitim prilikama
  • Primeren kao letnji pokrivač, dodatni pokrivač preko zime ili kao prekrivač
  • Periv na 40 °C
  • Dostupan u različitim bojama: bež, ljubičasta, smeđa, crvena
  • Dimenzije pokrivača: 130x200 i 200x200 cm
Sastav
100% poliester.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izuzetna mekoća

Proizvodi od prirodnih materijala su izuzetno mekani. Preporučuju se osobama osetljive kože i svima onima koji uživaju u osećaju mekoće.

Visoka gustina tkanja

Gusto tkana tkanina je daleko otpornija i izdržljivija od one prosečne gustine tkanja. Proizvod se može koristiti jako dugo.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod