Vitapur Family Prekrivač dekorativni Vitapur Family Klara - plavi

-60%
Prekrivač dekorativni Vitapur Family Klara - plavi
Jednostavan i izuzetno mekan i topao prekrivač izrađen od najkvalitetnijih mikrovlakana. Imate mogućnost izbora različih boja prekrivača. Dimenzija 140x200 cm. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 2.490,00 RSD

996,00 RSD

Proizvod je dostupan

Prekrivač dekorativni Vitapur Family Klara - plavi

Opis

Mekani dekorativni prekrivač Klara oduševljava sa svoje 3 različite boje, koje će svojom vedrinom odlično dopuniti atmosferu vašeg doma. Svojom mekoćom i toplinom greje vas tokom gledanja televizije ili popodnevne dremke. Možete ga koristiti i kao pokrivač u hladnijim mesecima.

Raskošno tkanje, potpuna mekoća i elegancija

Sa dekorativnim prekrivačem Klara ćete dobiti raskoš, eleganciju i udobnost u jednom. Primeren za upotrebu kao letnji pokrivač, te kao dodatni pokrivač po zimi ili kao prekrivač.Ovaj dekorativni prekrivač će osvežiti i obogatiti vaš prostor, a biće praktičan u hladnim danima.

Izaberite boju koju volite

Dekorativni pokrivač Klara dolazi u 3 različite boje: braon, crvena i plava sa belim tačkicama.

Praktičan poklon 

Dekorativni prekrivač Klara će oduševiti vaše najdraže najdraže i poslužiti kao odličan poklon u raznim prilikama.Održavanje

Prekrivač periv na 40°C.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Mekan i topao prekrivač
 • Od najkvalitetnijih mikrovlakana
 • Možete ga koristiti u spavaćoj i dnevnoj sobi ili ga možete pokloniti u različitim prilikama
 • Primeren kao letnji pokrivač, dodatni pokrivač preko zime ili kao prekrivač
 • Periv na 40 °C
 • Dostupan u različitim bojama: braon, crvena i plava, sa belim tačkicama
 • Dimenzije pokrivača: 140x200 cm
Sastav
100% poliester

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Najkorisniji komentari korisnika
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  ćebence

  Flis ćebence, nije loše. Čini mi se kvalitetnije nego ona po rodama. U svakom slučaju mekano, kupili klincima.

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?