Vitapur Pokrivač od paperja Finland

-40%
 
Pokrivač od paperja Finland
Toplina paperjastog pokrivača ugrejaće i najzimogrožljivije! Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 25.990,00 RSD

15.594,00 RSD

Proizvod je dostupan

Pokrivač od paperja Finland

Opis

Zaspite ispod mekog paperjastog oblaka.

Možete li zamisliti, da se uveče pokrijete mekanim paperjastim pokrivačem, koji bez svake suvišne težine pruža izvrsnu toplinu? To je kao da spavate ispod pahuljastog oblaka...

Topli pokrivač od paperja greje i najzimogrožljivije!

Veliki, puni snopovi paperja nude izvrsnu toplinu i najzimogrožljivijima. Pokrivač je pogodan za sobne temperature između 10° C i 18° C.

Najčistije guščije paperje Vam pruža veliku toplinu i mekoću.

Pokrivač je punjen sa 90% belog guščijeg paperja, što je maksimalni procenat čistog paperja u pokrivačima od paperja. Pri dodiru ne smete osetiti nikakve tvrde i oštre delove. To Vam pruža pokrivač od paperja Finland!

Brine Vas ispadanje paperja iz pokrivača? S konstrukcijom odeljaka ova briga je suvišna!

Pokrivač je iznutra prošiven odeljcima, koji sprječavaju da se paperje neravnomerno raspodeli u pokrivaču. Pokrivač dimenzije 140 x 200 cm sastoji se od 48 odeljaka!

Gusto tkana pamučna tkanina sprečava ispadanje paperja.

Gusto tkana 100% pamučna tkanina sprečava ispadanje paperja, a omogućava cirkulaciju vazduha te pruža prozračno spavaće okruženje. S paperjem, očišćenim po Superwash postupku, bićete zaštićeni od grinja. Guščije paperje je po Superwash postupku očišćeno sa sredstvima za čišćenje koja sprečavaju razvoj bakterija i grinja. Pokrivač je periv na 40° C.

Pre kupovine pokrivača od paperja dobro je znati:

Perje i paperje nije isto. Više paperja, topliji, lakši i mekši pokrivač. U obojenim tkaninama i niskim cenama obično se skriva drugorazredno paperje ili otpadno seckano perje!

Toplina pokrivača od perja će Vas zadovoljiti.

Ukoliko vam je često hladno i pod drugim pokrivačima se teško utoplite, pokrivač od paperja je pravi izbor za Vas. Naručite pokrivač od paperja i osetite mekoću i toplinu paperja. Pokrivač će Vas oduševiti svojim kvalitetom, jer je punjen sa 90% finog guščijeg paperja. Naručite pokrivač i proverite njegovu toplinu u 14 dana. Ukoliko pokrivačem niste 100% zadovoljni možete nam ga vratiti, a mi ćemo Vama vratiti novac.Održavanje

Savetujemo povremeno provetravanje, ali ne na direktnoj sunčevoj svetlosti. Preporučujemo upotrebu navlake.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Topli pokrivač od paperja greje i najzimogrožljivije!
  • Gusto tkana pamučna tkanina sprečava ispadanje paperja.
  • S paperjem, očišćenim po Superwash postupku, bićete zaštićeni od grinja.
  • Pokrivač je periv na 40° C.
Sastav
Tkanina: 100% pamuk visokog kvaliteta Punjenje: 90% belo guščije paperje; 10% perje, 350 g/m2

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Prirodni pamuk

Nebeljeni pamuk je potpuno prirodan, bez hemijskih obrada. Kao takav, primeren je za osobe osetljive kožu.

Paperje

Paperje ne odlikuje samo prijatna mekoća već i izuzetna toplota. Proizvodi od paperja su među najtoplijima na tržištu.

Vodič za odabir pokrivača

Ukoliko niste sigurni koji pokrivač će vam naviše odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod