Veliki sezonski popusti! Kupujte jeftinije do 70%!  Iskoristi ponudu >>

Vitapur Family Pokrivač kamilica AirFlow

Prekrivač s esencijom kamilice – za optimalno korišćenje tokom cele godine.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 5.990,00 RSD

2.396,00 RSD

Proizvod je dostupan

Pokrivač kamilica AirFlow

Veliki sezonski popusti

 

 

 

Opis

Prekrivač za optimalno korišćenje tokom cele godine

Bogato ispunjen prekrivač kamilica AirFlow će vas razmaziti udobnošću i mekoćom tokom cele godine, jer je napravljen tako da vam bez obzira na godišnje doba i temperaturu uvek obezbeđuje optimalnu toplotu i svežinu. U letnjim mesecima deluje lako i sveže, a u hladnije doba godine vas greje.

Esencija kamilice za prijatno osećanje

Tkanina prekrivača kamilica AirFlow je obogaćena esencijom kamilice koja je vekovima poznata kao izuzetno lekovita biljka. Kamilica smiruje sistem za probavu i efikasno ublažava nesanicu i smanjuje stres. Ima antiseptička, protivupalna, antihiperglikemijska i antigenotoksična svojstva. Kamilica se zbog svog ublažavajućeg i protivupalnog efekta često koristi u kozmetici.

Napredna tehnologija s mikrokapsulama

Moderna tehnologija koja se zasniva na mikrokapsulama, donosi brži i dublji san zahvaljujući tretmanu aromaterapije. Eterično ulje kamilice se nalazi u mikrokapsulama i oslobađa se u kontaktu sa telom, a miris kamilice se neprestano širi vazduhom. To omogućava potpun i opuštajući efekat.

Poseban klimatski modul za savršenu svežinu

Prekrivač kamilica AirFlow je dizajniran tako da obezbedi suvu i svežu okolinu za spavanje svakog dana u godini. Poseban Airmesh Clima klimatski modul, napravljen od napredne 2d airmesh tkanine, omogućava efikasno razdvajanje vlage i obezbeđuje konstantnu svežinu i suvo okruženje. Zbog odličnog isparavanja vlage i optimalne cirkulacije vazduha, Prekrivač kamilica AirFlow obezbeđuje prijatno okruženje za spavanje i pomaže u sprečavanju neprijatnog i neugodnog znojenja. Tako dizajniran prekrivač je udobniji za spavanje i pruža veću higijenu nego obični prekrivači.

Veća zapremina i mekoća

Prekrivač je ispunjen naprednim Climafill poliesterskim vlaknima, koja u svojoj modernoj strukturi stvaraju na stotine vazdušnih pregrada te je na taj način povećana zapremina prekrivača.

Periv prekrivač za savršenu svežinu

Prekrivač kamilica AirFlow je periv u mašini za pranje veša (na 60 °C), što omogućava održavanje čistoće na najvišem nivou tokom cele godine. Time ćete efikasno ukloniti prašinu, grinje i prljavštinu.

 Održavanje

Prekrivač Camomile AirFlow je periv u mašini za pranje veša (na 60 °C)

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Prekrivač za optimalno korišćenje tokom cele godine
  • Mikrokapsule tkanine su pažljivo ispunjene esencijalnim uljem kamilice koja je poznata po svojim brojnim pozitivnom svojstvima, a njen prijatan miris smiruje i ispunjava radošću i optimizmom
  • Zbog odličnog isparavanja vlage i optimalne cirkulacije vazduha, obezbeđuje prijatnu okolinu za spavanje i pomaže u sprečavanju prekomernog znojenja
  • Ispunjen je naprednim Climafill poliesterskim vlaknima, koja povećavaju zapreminu prekrivača i tako ga čine još raskošnijim i mekšim
  • Prekrivač kamilca AirFlow je periv u mašini za pranje veša (na 60 °C)
Sastav

Površinska tkanine: 100% poliester (mikrovlakna)

Donja tkanina: 100% poliester (2d airmesh)

Ispuna: 100% poliester (Climafill), 300 g/m2

Razlozi za kupovinu

Esencija kamilice

Esencija kamilice poznata je po svojim brojnim prednostima. Esencija kamilice ima blagotvoran efekat i pruža osećaj radosti i topline.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Perivo do 60 °C

Proizvodi su perivi, čime je omogućeno konstantno održavanje čistoće i higijene na najvišem nivou.

Primereno za osobe sklone alergijama

Proizvod je u celosti periv na 60°C i primeren za osobe sklone alergijama. Održite higijenu na najvišem nivou.

Vodič za odabir pokrivača

Ukoliko niste sigurni koji pokrivač će vam naviše odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod