Veliki sezonski popusti! Kupujte jeftinije do 70%!  Iskoristi ponudu >>

Hitex Pokrivač Hitex Clima Feel 4 sezone - za celu godinu

-50%
Pokrivač Hitex Clima Feel 4 sezone - za celu godinu

Pokrivač Clima Feel 4 sezone, sastavljen od dva pokrivača,osigurava prijatno spavanje tokom cele godine. Za dodatnu prozračenost tu je airmash tkanina.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 6.990,00 RSD

3.495,00 RSD

Proizvod je dostupan

Pokrivač Hitex Clima Feel 4 sezone - za celu godinu

Veliki sezonski popusti

 

 

 

Opis

Pokrivač Clima Feel 4 sezone, sastavljen od dva pokrivača, obezbeđuje vam prijatno spavanje tokom cele godine. Za dodatnu prozračenost tu je airmash tkanina.

Set od dva pokrivača za prijatno spavanje tokom cele godine

Set pokrivača Clima Feel je izrađen tako da vam osigura potpunu udobnost spavanja tokom cele godine. Sastoji se od dva pokrivača, za tri praktične kombinacije. Lakši pokrivač koristite za letnje dane. Kompaktniji i bogatije punjen pokrivač primeren je za prelazna godišnja doba. Oba pokrivača zajedno, spojena u jedan, grejaće vas i tokom najhladnije zime. Pokrivače jednostavno spojite s pomoću diskretno skrivenih drikera.

ClimaFill mikrovlakna za više volumena i mekoće

Savremenom strukturom povećava volumen pokrivača te ga tako čini mekšim i raskošnijim. Pokrivač će vas razmaziti svakog dana u godini.

Airmash prozračena tkanina obezbeđuje dodatnu svežinu i prozračenost

Pokrivač Clima Feel obezbeđuje suvu spavaću okolinu svakog dana u godini. Posebna airmash tkanina povećava cirkulaciju vazduha kroz pokrivač te tako obezbeđujekonstantnu prozračenost.

Perivi pokrivač za svežinu i čistoću

Pokrivač periv na 40°C, time održavate čistoću i higijenu na najvišem nivou. Primeren za osobe koje su sklone alergijama.Održavanje

Pokrivač periv na 40°C.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Set dva pokrivača: za tri praktične kombinacije za potpunu udobnost
 • Jednostavniji i lakši pokrivač: idealan za leto
 • Kompaktniji, bogatije punjen pokrivač: primeren za prelazna godišnja doba
 • Dva pokrivača zajedno: za prijatnu toplotu u zimskim mesecima
 • Airmash tkanina: obezbeđuje posebnu prozračenost i svežinu
 • Punjena naprednim ClimaFill mikrovlaknima: izuzetno prozračen pokrivač punijeg volumena
 • Periv pokrivač: za čistoću i higijenu
 • Dimenzije: 140x200 i 200x200 cm
Sastav

Tkanina navlake: 100% mikrovlakna, airmash tkanina
Punjenje pokrivača: 100% mikrovlakna

Razlozi za kupovinu

AIRMESH klimatski modul

Posebna rupičasta tkanina omogućava veću cirkulaciju vazduha i proizvodu daje veću prozračenost. Okolina za spavanje će na ovaj način uvek biti suva i čista.

Perivo do 60 °C

Proizvodi su perivi, čime je omogućeno konstantno održavanje čistoće i higijene na najvišem nivou.

Izdržljiva tkanina

Proizvode odlikuje najbolji pamuk, koji svojom dugotrajnošću pruža lakše održavanje.

Reguliše temperaturu

Proizvod svojim sastavom reguliše temperaturu, što mu daje prednost u odnosu na ostale, pogotovu u toplim mesecima. Praktično i za prekomerno znojenje.

Vodič za odabir pokrivača

Ukoliko niste sigurni koji pokrivač će vam naviše odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Prozračenost proizvoda

Posebna prozračena tkanina omogućava proizvodu veću prozračenost, a samim tim i više svežine, kao i suvu okolinu za spavanje. Ovakva vrsta proizvoda primerena je za osobe koje se prekomerno znoje.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Najkorisniji komentari korisnika
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  hladna vlakna

  tek kad sam kupio shvatio sam da pokrivač nema hladna vlakna. ali sam zadovoljan jer sam jednom kupovinom rešio pokrivačnje i za dete i za ženu i za sebe. kolega je kupio jastuk i zaštitu, ja pokrivač pa smo dobili sve po upola manjoj ceni. dobro sam prošao :) Kolega tvrdi da je jastuk stvarno hladan kad ga pipneš.

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?