Veliki sezonski popusti! Kupujte jeftinije do 70%!  Iskoristi ponudu >>

Hitex Pokrivač Hitex Bamboo 4 seasons - set 2 pokrivača

Set od 2 pokrivača Hitex Bamboo 4 Seasons svojim prozračnim bambusovim vlaknima savršeno regulše temperaturu tokom cele godine. Navlaka jorgana je izrađena od 100% pamuka. Set od dva pokrivača pruža mogućnost korištenja na tri načina. Dimenzije: 140x200 i 200x200 cm. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 12.990,00 RSD

6.495,00 RSD

Proizvod je dostupan

Pokrivač Hitex Bamboo 4 seasons - set 2 pokrivača

Veliki sezonski popusti

 

 

 

Opis

Jorgan za celu godinu sastavljen je od dva pokrivača te pruža prijatno spavanje tokom cele godine.  Materijal od 100% pamuka i punjenje od bambusa.

Set od dva pokrivača za prijatan san tokom svih godišnjih doba

Set pokrivača Hitex Bamboo 4 seasons dizajniran je tako da vam pruži potpunu udobnost u svim godišnjim dobima. Tokom leta će vas oduševiti svojom svežinom i lakoćom, a zimi će vas zagrejati i okružiti toplom udobnošću. Dva jorgana nude čak tri praktične kombinacije korištenja za potpunu udobnost. Lagani pokrivač je idealan za leto, kompaktniji pokrivač sa bogatijim punjenjem pogodan je za hladnije vreme. Oba pokrivača zajedno, spojeni drikerima koji se nalaze na ivicama, pogodni su za korištenje u zimskim mesecima, čak i u najhladnijim danima. Pokrivači se mogu lako odvojiti ili spojiti.

Tkanina od 100% pamuka za san koji okrepljuje

Pokrivači će vam pružiti prijatan osećaj jer je navlaka izrađena od 100% pamuka. Budući da su u pamučnoj navlaci, jorgani su odličan izbor sa sve osobe sa osetljivom i/ili problematičnom kožom.

Vlakna bambusa za više svežine i čistu spavaću okolinu

Oba jorgana Hitex Bamboo 4 seasons ispunjeni su bambusovim vlaknima i oduševiće vas svojim vazdušastom strukturom i dodirom prirode. Prirodna vlakna bambusa pružaju mogućnost da vam san bude miran i prijatan, jer vam se telo neće preterano grejati, kao što je o slučaj kod sintetičkih materijala. U svom prirodnom obliku bambus zadržava svoju jedinstvenu  sposobnost da apsorbuje vlagu, što stvara suvu i svežu okolinu za spavanje.

Mrežasta tkanina za dodatnu svežinu i prozračnost

Donje strane oba pokrivača izrađene su od specijalne tkanine koja obezbeđuje veće cirkulisanje vazduha kroz jorgan i time efikasno obezbeđuje stalnu ventilaciju stvarajući prijatnu i suvu klimu za spavanje.

Pranje pokrivača za svežinu i čistoću

Pokrivač se može oprati na čak 40° C kako bi se čistoća i higijena održali na najvišem nivou.Održavanje

Pokrivač je periv u veš mašini na 40 °C.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Set od dva jorgana: čak tri praktične kombinacije korištenja za potpunu udobnost
  • Lakši, lagani pokrivač idealan za leto
  • Kompaktniji pokrivač sa bogatijim punjenjem pogodan za hladnije vreme
  • Oba pokrivača spojite drikerima u debeli zimski jorgan
  • Rešenje za celu porodicu
  • Mrežasti materijal na donjoj strani pokrivača za dodatnu svežinu i prozračenost
  • Materijal od 100% pamuka za osetljivu kožu
  • Punjenje od 70% bambus vlakana: savršeno apsorbuje vlagu
  • Dimenzije: 140x200 i  200x200 cm
Sastav
Spoljašnja tkanina: 100% pamuk. Donja tkanina: 100% mikrovlakna (sportska tkanina 2 d). Punjenje: 70% viskoza (bambusova vlakna), 30% mikrovlakna; jorgan 1 (150 g/m2), jorgan 2 (250 g/m2).

Razlozi za kupovinu

Bambusova vlakna

Bambusova vlakna odlično apsorbuju vlagu i time vaše spavaće okruženje održavaju uvek suvim.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Vodič za odabir pokrivača

Ukoliko niste sigurni koji pokrivač će vam naviše odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Prozračenost proizvoda

Posebna prozračena tkanina omogućava proizvodu veću prozračenost, a samim tim i više svežine, kao i suvu okolinu za spavanje. Ovakva vrsta proizvoda primerena je za osobe koje se prekomerno znoje.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod