Svilanit - 80 let Peškir Svilanit Bamboo - zeleni

Peškir od odlično upijajućih mikro vlakana pamuka i bambusa. Bambusova vlakna imaju veću sposobnost upijanja vlage, što znači da se ručnici brže suše. Dostupne 4 boje i 2 dimenzije: 50x100 i 70x140 cm. Pročitaj više »
2+1 GRATIS
U korpu dodajte 3 peškira sa oznakom 2+1 GRATIS*, najpovoljniju ili iste vrednosti vam poklanjamo.Popust se obračunava u korpi.
Od

Redovna cena: 1.890,00 RSD

1.134,00 RSD

Proizvod je dostupan

Peškir Svilanit Bamboo - zeleni

Opis

Peškir karakterišu izuzetno mekana mikrovlakna pamuka i bambusa. Jednostavnom, jednobojnom ručniku još lepši izgled donose bordure kojima je ukrašen.

Mikropamuk i bambusova vlakna – najbolja kombinacija za vašu kožu

Peškire Bamboo odlikuje sjajna kombinacija bambusovih vlakana i izuzetno mekanog pamuka. Mikropamučna tkanina je uz inovativnu tehniku tkanja dosta mekša od običnog pamuka. Peškire tako karakteriše svojstvo boljeg upijanja ali i bržeg sušenja. Pored pamuka, peškiri u sastavu imaju i deo bambusovih vlakana, koji imaju još veću sposobnost upijanja vlage. Oni su deblji ali nećete osetiti dodatnu težinu kao teret dok ih budete koristili.

Peškiri Bamboo su svojim sastavom primereni i za nežnu i osetljivu kožu kako odraslih, tako i dece.

Saveti za jednostavno održavanje

 • Pranje
  Pre prve upotrebe peškire operite. Preporučujemo da tamne i svetle proizvode perete odvojeno, bez potapanja. Peškire perite na temperaturi koja je preporučena na ušivnoj etiketi. Za peškire u boji koristite deterđent za pranje šarenog veša koji u sebi ne sadrži izbeljivač. Prvih 5 pranja ne uporabljavajte omekšivač, jer će on smanjiti moć upijanja peškia. U narednim pranjima dodavati sasvim malu količinu omekšivača i to samo povremeno.
   
 • Sušenje
  Ako želite da vaši peškiri budu meki i posle više pranja, preporučujemo sušenje u mašini za sušenje veša. Sušenje na vatduhu daje malo tvrđi opip. Peškire sa bordurom pre sušenja dobro rastegnite da se ne bi zgužvali i sačuvali prvobitan oblik.
   
 • Peglanje
  Peškire nije potrebno peglati, jer izgube svoj volumen. Osušene peškire samo složite.


Održavanje

Peškiri su perivi na 60°C. Preporučujemo da tamnije i svetlije boje perete odvojeno, bez potapanja.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Izdržljiv i gusto tkan materijal za odličnu moć upijanja
 • Kombinacija mikrovlakana pamuka i bambusovih vlakana
 • Boje: bež, žuta, zelena, braon
 • Dimenzije: 50x100 i 70x140 cm
Sastav
75% mikropamuk, 25% viskoza (bambus); 500 g/m2.

Razlozi za kupovinu

Bambusova vlakna

Bambusova vlakna odlično apsorbuju vlagu i time vaše spavaće okruženje održavaju uvek suvim.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izuzetna mekoća

Proizvodi od prirodnih materijala su izuzetno mekani. Preporučuju se osobama osetljive kože i svima onima koji uživaju u osećaju mekoće.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod