Vikend sreće! Veliki popusti do -70%!  Iskoristite odmah >>
Još
samo
dana
sati
:
min
:
sek

Rosmarino Kalup za mafine Rosmarino Bakar Gold

-70%
Kalup za mafine Rosmarino Bakar Gold
Kalup Rosmarino Bakar Gold je svojim posebnim dizajnom prigodan za pečenje domaćih mafina i projica. Efekat vrućeg kamena omogućava prirodan način pripreme. Za 12 mafina / projica. Dimenzija kalupa: 40x28x3 cm. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 2.990,00 RSD

897,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Kliknite ovde , Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Pomoć pri kupovini
Kalup za mafine Rosmarino Bakar Gold

Opis

Kalup za mafine i projice Rosmarino Baker Gold je modernog dizajna, sa neprianjajućim mineralnim premazom koji je odličan izbor za pripremu ukusnih domaćih muffina, projica i kapkejkova.

Moderna tehnologija »hot stone«, efekat »vrućeg kamena«

Pekač sa efektom »vrućeg kamena« donosi revolucionaran pristup u kuvanju. Moderna tehnologija do savršenstva nadograđuje jedan od najstarijih i najboljih pristupa u načinima pripreme hrane – na kamenu. 

Za ukusne kolače i poslastice: pečenje sa minimalnom količinom masti i bez prianjanja

Priprema kolača i poslastica u pekaču je jednostavna, jer se hrana prilikom pečenja ne lepi za posudu. Neprianjajući mineralni premaz izrađen je prema posebnom i tehnološki naprednom postupku, koji omogućava pečenje bez dodatnih masnoća. Ovo je zdrav i jednostavan način pripreme hrane, stoga se pozdravite sa nezdravim masnoćama i prepustite se primarnom, odličnom ukusu hrane, kao što se nekad pripremalo.

Savremen dizajn i boja - za sve kuvarske entuzijaste

Pekač Rosmarino Baker Gold smo dodatno obogatili zlatnom bojom i sofisticiranim dizajnom koji mu pruža poseban izgled.

Za 12 ukusnih muffina: pečenje sa minimalnom količinom masti i bez prianjanja

Priprema mafina, projica ili kapkejkova u kalupu Rosmarino Baker Gold je jednostavna, jer se mafini prilikom pečenja ne lepe za posudu. Neprianjajući mineralni premaz posuđa, izrađen je prema posebnom i tehnološki naprednom postupku, koji omogućava pečenje bez dodatnih masnoća. U pekaču možete pripremiti 12 muffina.

Pekač sa oznakom PFOA FREE

Premaz pekača Rosmarino Baker Gold ne sadrži štetne materije kao što su olovo i kadmij, ne sadrži perfluorooktanoidne kiseline, koje se od strane pojedinih proizvođača koriste za proizvodnju premaza u teflonskim tiganjima. Takve kiseline mogu biti jako štetne. Mi ih ne koristimo u proizvodnji posuđa!Održavanje

Pekači Rosmarino Baker Gold jednostavni su za čišćenje i perivi u mašini za pranje posuđa.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Neprianjajući mineralni premaz
  • Odlična provodljivost toplote: za ravnomerno i brzo ispečenu hranu
  • Za pripremu 12 projica/mafina
  • Izuzetno otporan na visoke temperature
  • Četvrtasti pekač sa obodom koji se otvara: idealno za kolače i torte
  • Posuđe sadrži oznaku PFOA FREE: ne sadrži štetne materije kao što su olovo i kadmij
  • Jednostavno čišćenje: u mašini za pranje posuđa
  • Dimenzije: 28x28 cm
Sastav
Karbonski čelik, nerđajući čelik, premaz protiv lepljenja hrane.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod