Rosmarino Kalup za mafine Rosmarino Bakar Gold

-60%
Kalup za mafine Rosmarino Bakar Gold
Kalup Rosmarino Bakar Gold je svojim posebnim dizajnom prigodan za pečenje domaćih mafina i projica. Efekat vrućeg kamena omogućava prirodan način pripreme. Za 12 mafina / projica. Dimenzija kalupa: 40x28x3 cm. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 2.990,00 RSD

1.196,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Proizvod trenutno nije dostupan.

Kalup za mafine Rosmarino Bakar Gold

Peškiri za plažu

 

Opis

Kalup za mafine i projice Rosmarino Baker Gold je modernog dizajna, sa neprianjajućim mineralnim premazom koji je odličan izbor za pripremu ukusnih domaćih muffina, projica i kapkejkova.

Moderna tehnologija »hot stone«, efekat »vrućeg kamena«

Pekač sa efektom »vrućeg kamena« donosi revolucionaran pristup u kuvanju. Moderna tehnologija do savršenstva nadograđuje jedan od najstarijih i najboljih pristupa u načinima pripreme hrane – na kamenu. 

Za ukusne kolače i poslastice: pečenje sa minimalnom količinom masti i bez prianjanja

Priprema kolača i poslastica u pekaču je jednostavna, jer se hrana prilikom pečenja ne lepi za posudu. Neprianjajući mineralni premaz izrađen je prema posebnom i tehnološki naprednom postupku, koji omogućava pečenje bez dodatnih masnoća. Ovo je zdrav i jednostavan način pripreme hrane, stoga se pozdravite sa nezdravim masnoćama i prepustite se primarnom, odličnom ukusu hrane, kao što se nekad pripremalo.

Savremen dizajn i boja - za sve kuvarske entuzijaste

Pekač Rosmarino Baker Gold smo dodatno obogatili zlatnom bojom i sofisticiranim dizajnom koji mu pruža poseban izgled.

Za 12 ukusnih muffina: pečenje sa minimalnom količinom masti i bez prianjanja

Priprema mafina, projica ili kapkejkova u kalupu Rosmarino Baker Gold je jednostavna, jer se mafini prilikom pečenja ne lepe za posudu. Neprianjajući mineralni premaz posuđa, izrađen je prema posebnom i tehnološki naprednom postupku, koji omogućava pečenje bez dodatnih masnoća. U pekaču možete pripremiti 12 muffina.

Pekač sa oznakom PFOA FREE

Premaz pekača Rosmarino Baker Gold ne sadrži štetne materije kao što su olovo i kadmij, ne sadrži perfluorooktanoidne kiseline, koje se od strane pojedinih proizvođača koriste za proizvodnju premaza u teflonskim tiganjima. Takve kiseline mogu biti jako štetne. Mi ih ne koristimo u proizvodnji posuđa!Održavanje

Pekači Rosmarino Baker Gold jednostavni su za čišćenje i perivi u mašini za pranje posuđa.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Neprianjajući mineralni premaz
  • Odlična provodljivost toplote: za ravnomerno i brzo ispečenu hranu
  • Za pripremu 12 projica/mafina
  • Izuzetno otporan na visoke temperature
  • Četvrtasti pekač sa obodom koji se otvara: idealno za kolače i torte
  • Posuđe sadrži oznaku PFOA FREE: ne sadrži štetne materije kao što su olovo i kadmij
  • Jednostavno čišćenje: u mašini za pranje posuđa
  • Dimenzije: 28x28 cm
Sastav
Karbonski čelik, nerđajući čelik, premaz protiv lepljenja hrane.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, isporuka i povrat

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), po predračunu (uplatnica/virman), platnim karticama (Intesa karticama do 12 rata). Detaljnije >>
 

Dostava: Besplatna za porudžbine preko 6.000 rsd. Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Kurir putem telefona, najavljuje tačan termin isporuke. Detaljnije >>
 

Posebne porudžbine: Za proizvode izrađene po posebnoj porudžbini (letvice za krevet), važi produžen rok isporuke do 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode garantujemo testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni, nudimo mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

Oceni proizvod