DODATNIH 20% Dušeci do -50% + dodatnih -20% na već snižene cene i besplatna dostava. Iskoristi sada >>

Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni
Vunene kućne papuče namenjene su svima koji imaju hladna stopala ili problema s cirkulacijom. Plitke, sa mekim đonom.

Vitapur Papuče vunene Vitapur Merino

Vunene kućne papuče namenjene su svima koji imaju hladna stopala ili problema s cirkulacijom. Plitke, sa mekim đonom.
ROK DOSTAVE
Usled povećanog obima porudžbina, rok dostave može biti produžen do 7 radnih dana. Hvala na razumevanju i strpljenju.
Od
Redovna cena: 1.990,00 RSD
995,00 RSD -50%

* obvezna polja

Dostupno Očekivani rok isporuke 5-7 radnih dana.

Opis

Vunene kućne papuče namenjene su svima koji imaju hladna stopala ili problema s cirkulacijom (hladna stopala, osećaj hladnoće po celom telu).

Koračajte u toplim papučama i osećajte se bolje

Jeste li znali da noge imaju veliki uticaj na naše zdravlje? Mnoge žene, deca i muškarci zanemaruju važnost zdravih nogu. Zato je vrlo važno da nosite kvalitetnu obuću, koja takođe uključuje i kvalitetne papuče. Manje ulaganje u prave cipele ili papuče, u kojima provodimo većinu vremena, pozitivno utiče na naše zdravlje. Kao rezultat, odmah ćemo se osećati mnogo bolje.

Nema više hladnih nogu

Hladne noge su veliki problem, pogotovu kod osoba starije životne dobi. Ukoliko osećamo hladnoću u nogama, nije nam prijatno, a lakše se prehladimo i postanemo osetljiviji. Tople vunene papuče, prijatno greju čak i najhladnija stopala.

Toplina vune, primerena za sve

Tople vunene papuče odličan su izbor za sve koje muči artritis, a preporučuju se i za osobe koje imaju problema sa stopalima uopšte. Mekana vuna će ublažiti tegobe, jer čuva toplinu i sprečava znojenje, a vi ćete se osećati prijatnije. Vunene papuče savršen su izbor za osobe koje u hladnim zimskim mesecima žele osećaj potpune udobnosti i prijatne topline.

Antialergijski materijal

Vuna je antialergijski materijal koji je otporan na plesan i grinje.

Vrhunska prozračenost

Vuna se smatra jednim od najboljih prirodnih regulatora temperature. Neki materijali ne dozvoljavaju koži da diše, zadržavaju toplinu na koži, što rezultira još većom toplinom, koja zatim uzrokuje neprijatno znojenje i neudobno spavanje. Vuna reaguje na toplinu tako da je upija u svoja vlakna. Što je telesna temperatura veća, vuna upija više topline u svoja vlakna i ispušta na spoljašnju stranu. Zbog tih izuzetnih svojstava, pružiće nogama izuzetnu toplinu, čak i onim najhladnijim.

Odlično odvajanje vlage

Vuna ima sposobnost apsorbovanja i do 30% vlage u odnosu na svoju težinu. Na taj način uspešno odbija vlagu od našeg tela. Vlaga, koju upije vuna zatim skroz ispari iz vlakana same vune. Vunene papuče na taj način smanjuju znojenje, vrlo su pogodne za decu, žene u menopauzi i sve osobe koje muči problem preteranog znojenja.

Dodatne informacije

Sastav

100% čista vuna

Đon: skaj / filc.

Glavne prednosti
  • 100% čista vuna
  • Izuzetna mekoća i toplina
  • Antialergijski materijal
  • Odlično odvajanje vlage
  • Vrhunska prozračenost.Idealno za osobe koje imaju problema sa nogama, artritisom, slabom cirkulacijom