Vikend sreće! Veliki popusti do -70%!  Iskoristite odmah >>
Još
samo
dana
sati
:
min
:
sek

Scandinavia Travel Novčanik ženski Scandinavia Urban 10x20 cm

Praktičan ženski novčanik sa pregradama. Elegantnog dizajna, dimenzija 10x20cm Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 2.490,00 RSD

1.245,00 RSD

Proizvod je dostupan

Novčanik ženski Scandinavia Urban 10x20 cm

Opis

U kolekciju putnih torbi i kofera Skandinavia Urban dodajemo nove proizvode, proizvode koji povezuju moderan dizajn i savremenost. Ženski novčanik iz nove linije Skandinavia Urban će biti vaš prijatelj na svakom koraku.

Moderan i prostran

Novčanik dizajniran je tako da ima dovoljno prostora jer ima pregrade za kovanice, novac, kartice, račune, važne dokumente. Dovoljno je prostran i za mobilni telefon. Dizajn moderne crne boje sa manjim sofisticiranim detaljima u obliku smeđe linije koji obogaćuje izgled novčanika.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Ženski novčanik modernog dizajna
  • Pregrade za novac, kartice, dokumente 
  • Posebna pregrada za kovanice
  • Imitacija kože u crnoj boji sa smeđom dekorativnom linijom
  • Sa utisnutim logotipom Scandinavia
  • Dimenzija: 10x20 cm

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod