Scandinavia Travel Novčanik muški Scandinavia Urban 9x10

Praktičan muški novčanik sa pregradama. elegantnog dizajna, dimenzija 9x10 cm Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 1.990,00 RSD

995,00 RSD

Proizvod je dostupan

Novčanik muški Scandinavia Urban 9x10

Opis

U kolekciju putnih torbi i kofera Skandinavija Urban dodajemo nove proizvode, proizvode koji povezuju moderan dizajn i savremenost. Muški novčanik iz nove linije Skandinavia Urban će biti vaš prijatelj na svakom koraku.

Moderan i prostran

Novčanik je dizajniran tako da ima dovoljno prostora jer ima pregrade za kovanice, novac, kartice, račune, važne dokumente. Dovoljno je prostran i za mobilni telefon. Dizajn moderne crne boje sa manjim sofisticiranim detaljima u obliku smeđe linije koji obogaćuje izgled novčanika.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Muški novčanik modernog dizajna
  • Pregrade za novac, kartice, dokumente…
  • Posebna pregrada za kovanice
  • Imitacija kože u crnoj boji sa smeđom dekorativnom linijom
  • Sa utisnutim logotipom Scandinavia
  • Dimenzija: 9x10 cm

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod