Veliki Sezonski Popusti! Čak do 70% JEFTINIJE! Iskoristi akciju >>

Vitapur Naddušek Vitapur Royal Sleep Catherine 5+2 Memory

Za kraljevsku udobnost i spavanje, pobrinuće se nova premium linija proizvoda Vitapur Royal Sleep. Naddušek Catherine 5+2 izrađen od kombinacije poliuretanske i memorijske pene, nudi nadstandardan komfor. Vašem dušeku daje dodatnu udobnost, produžava mu vek trajanja, a može poslužiti i kao pomoćni dušek. Dimenzije: 90x200 i 160x200 cm. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 19.990,00 RSD

7.996,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Naddušek Vitapur Royal Sleep Catherine 5+2 Memory

Veliki sezonski popusti


Hitex dušeci do -50%

Opis

Naddušek Catherine 5+2 je idealno rešenje da svoj dušek učinite udobnijim. Jezgro od kombinacije poliuretanske i memorijske pene, prepoznaje oblik i pritisak tela, te se u potpunosti prilagođava njegovom obliku, težini i temperaturi. 

Zaštite dušek i produžite mu životni vek

Uz prostirku za krevet Catherine 5+2 vaše spavanje će biti udobnije, a vaš dušek će imati duži vek trajanja, jer će biti zaštićen od kućne prašine i ostalih prljavština. Na taj našin, vaš dušek će dugo biti čist, svež i upotrebljiv. Naddušek / prostirka predstavlja odlično rešenje i za starije, dotrajale dušeke koji su izgubili svoju formu, te više ne nude optimalnu potporu za vaše telo.

5 cm poliuretanske pena pobrinuće se za odličnu potporo telu

Jezgro naddušeka je izrađeno od poliuretanske pene, koja se odlično prilagođava obliku vašeg tela i omogućava najudobnije spavanje.

Poliuretanska pena je hladno stišnjena pena, koja se najčešće upotrebljava za izradu dušeka, jer je udobna i jako prilagodljiva. Tako je i u jezgro naddušeka Catherine stavljeno 5 cm elastične i prilagodljive poliuretanske pene, koja vam obezbeđuje prijatan počinak, jer se odlično prilagođava telu.

Dodatnih 2 cm memorijske pene za još bolju udobnost

Naddušeku Catherine smo dodali još 2 cm memorijske pene, koja će se još bolje prilagoditi vašem telu i najvećim tačkama pritiska, te omogućiti udobno spavanje, bez prekida. Memorijska pena je bila revolucionarno otkriće astronauta, koji su se njom štitili od gravitacijskih sila tokom poletanja. Za razliku od ostalih pena, memorijska pena ima veću gustinu, pa je osetljiva na promenu temperature. To znači da se zbog svoje jedinstvene strukture potpuno prilagođava obliku i težini tela, a kada pritiska nema, ona se brzo vraća u prvobitni oblik. Kada je telo u toku noći oslobođeno pritiska, smanjuje se potreba za čestim okretanjem i traženjem idealnog položaja, jer se podloga u potpunosti prilagođava položaju kičme. Kada udobno spavamo, manje se prevrćemo, san i odmor su potpuni, zato je ova prostirka idealno rešenje za osobe koje se često okreću i bude tokom noći.

Višenamenska prostirka za krevet

Naddušek jednostavno možete upotrebljavati i kao zamenski dušek, na kome mogu spavati vaši prijatelji ili rođaci. Uz ovaj naddušek poboljšaćete i svoj kvalitet spavanja na putovanjima ili na kampovanju. Zašto biste spavali na neudobnom podu šatora ili na neudobnim dušecima na naduvavanje? Uz naddušek, koji jednostavno složite u rolnu, ulepšaćete svoj odmor, jer vam nudi potrebnu udobnost. Možete ga upotrebljavati i kao podlogu za vežbanje ili podlogu za igru vaših mališana.

Vakumsko pakovanje za praktičan, higijenski i siguran prevoz

Naddušek Catherine 5+2 je vakumski upakovan, a to donosi brojne prednosti. Vakumsko pakovanje je izuzetno praktično za prevoz, prostirka za krevet ima manji volumen koji omogućava racionalniji i sigurniji transport. Na taj način, u prevozno sredstvo staje više proizvoda te se tako smanjuje emisija CO2 u atmosferu. Budući da je vakumsko pakovanje higijensko, proizvod je zaštićen od svih spoljašnjih prljavština i do vas stiže svež i čist.Održavanje

Navlaka ima ziper, tako da je jednostavno možete skinuti i oprati u mašini za veš na 30°C i tako obezbediti čistu okolinu za spavanje.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • 7 cm visok naddušek: za kraljevski komfor
  • Jezgro od 5 cm poliuretanske i 2 cm memorijske pene: potpuno prilagođavanje obliku tela za udobno spavanje
  • Produžava životni vek vašeg dušeka
  • Poboljšava udobnost starih i dotrajalih dušeka
  • Prostirka za jogu ili podloga za igru 
  • Neklizajući donji deo: onemogućava klizanje po podlozi
  • Navlaka sa prefinjenim cvetnim dezenom: kombinacija bambusovih vlakana i mikrovlakana
  • Navlaka koja se skida i pere: za svežinu i čistoću
  • Jednostavan transport: manji volumen prostirke za krevet usled vakumiranog pakovanja
  • Dimenzijie: 90x200 i 160x200 cm
Sastav

Navlaka: 40% viskoza (bambusova vlakna), 60% poliester.
Donji deo navlake: 100% poliester.
Jezgo: 100% poliuretan.

Razlozi za kupovinu

Bambusova vlakna

Bambusova vlakna odlično apsorbuju vlagu i time vaše spavaće okruženje održavaju uvek suvim.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Produžava vek trajanja dušeka

Naddušeci su idealna zaštita za vaš dušek i produžavaju vek trajanja dušeka.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Vakuumsko pakovanje

Vakuumsko pakovanje omogućava potpuno siguran i jednostavan transport i zauzima vrlo malo prostora.

Vodič za odabir naddušeka

Kako bismo vam pomogli da pravilno zaštitite vaš dušek, pročitajte naš vodič za odabir naddušeka i donesete pravu odluku.

Plaćanje, isporuka i povrat

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), po predračunu (uplatnica/virman), platnim karticama (Intesa karticama do 12 rata). Detaljnije >>
 

Dostava: Besplatna za porudžbine preko 6.000 rsd. Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Kurir putem telefona, najavljuje tačan termin isporuke. Detaljnije >>
 

Posebne porudžbine: Za proizvode izrađene po posebnoj porudžbini (letvice za krevet), važi produžen rok isporuke do 30 dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode garantujemo testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni, nudimo mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

Oceni proizvod