DODATNIH -10% na sve dušeke! Svi peškiri 1+1 GRATIS! Preko 2.990 - POKLON peškir! Iskoristi >>
Još
samo
dana
sati
:
min
:
sek

Hitex Naddušek Hitex Kamilica 3+1

Prekrivač od podesive hladno stisnute pene, omogućava potpunu zaštitu vašeg kreveta, sa gornjom strukturom piramide i dodatnim komforom sa nežnim efektom masaže. Takođe, možete ga koristiti kao dodatni krevet za goste, na izletima, studentske domove i internate. Pročitaj više »

POKLON peškir SVILANIT Fiona 50x100 cm - uz kupovinu preko 2.990 rsd! Akcija traje do isteka zaliha. Važi u Vitapur/Svilanit prodavnicama, kao i za porudžbine putem sajta ili call centra.

Od

Redovna cena: 11.990,00 RSD

5.995,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Naddušek Hitex Kamilica 3+1

Dušeci Hitex


Praznične uštede

Opis

Naddušek Camomile 3+1 je odlično rešenje za vaš dušek i vas, jer vam pruža savršenu udobnost svakog dana u godini sa idealnom mekoćom. Jezgro naddušeka je izrađeno od hladne pene, a za dodatnu relaksaciju obezbeđen je gornji sloj sa piramidalnom strukturom.

Jezgro od hladno presovane pene sa piramidalnom strukturom za još veći komfor

Jezgro naddušeka sastoji se od 3 cm fleksibilne i podesive hladno stisnute pene sa piramidalnom strukturom (piramidom u obliku jajeta) koja vam pruža tačku i ugodan i nežan osećaj masaže nakon napornog dana. Sa podlogom poboljšate udobnost vašeg postojećeg kreveta i možete ga koristiti na druge načine. Idealan je kao dodatni ležaj, a prilikom putovanja može se koristiti kao ležaj u prikolici ili kampu. Odlično rešenje za studentske domove i internate.

Zaštitite svoj krevet i produžite mu vek trajanja

Sa Camomile 3+1 naddušekom, vaš ležaj će vam biti udobniji i vašem krevetu ćete takođe produžiti životni vek, jer će biti zaštićen od kućne prašine i druge prljavštine, ostavljajući ga čistim, svežim i koristnim dugo vremena. Naddušek je takođe rešenje za starije krevete, koji ne nude optimalnu podršku.

Dodatnih 1 cm memorijske pene

Nadušeku je dodat 1 cm memorijske pene, što garantuje još veći komfor i prilagođavanje telu.

Memorijska pena bila je revolucionarno otkriće astronauta koje je zaštitila od gravitacionih sila prilikom poletanja. Za razliku od drugih pena, memorijska pena ima veću gustinu i osetljiv je na temperaturu. To znači, da se zbog svoje jedinstvene strukture potpuno prilagođava obliku i težini tela, ali kada pritisak nestane, memorijska pena polako vraća svoj prvobitni oblik. Ublažava bolove, jer se savršeno prilagođava telu i ne stvara pritisak na njega. Dok spavamo udobnije, manje se pomeramo, tako da je to odlično rešenje za sve koji se često bude noću i menjaju poziciju.

Navlaka sa esencijom kamilice

Navlaka naddušeka obogaćena je esencijom kamilice, koja deluje pozitivno i opuštajuće na telo i pruža bolji i mirniji san.

Vakumsko pakovanje za praktičan, higijenski i ekonomičan transport

Naddušek Camomile 3+1 je vakumski upakovan, što donosi mnogo praktičnosti. Vakumska ambalaža je izuzetno praktična za transport, a prekrivač ima manju zapreminu, što čini transport racionalnijim i ekonomičnijim; u jednom transportu, transportuje se nekoliko proizvoda, čime se smanjuje broj putovanja i, s tim, količina emisija CO2. U isto vreme, vakumsko pakovanje je izuzetno higijensko, jer je proizvod zapečaćen i održava apsolutnu čistoću i svežinu.

Periva navlaka za svežinu i čistoću

Navlaka se može skinuti i oprati do 30 °C, kako bi čistoču i higijena održavali na najvišem nivou.Održavanje

Navlaka se može skinuti i prati na 30 °C - za svežinu i čistoću.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • 4 cm visok naddušek: za ekstremnu udobnost.
  • Jezgro od 3 cm hladno stisnute pene sa piramidalnom strukturom jaje oblika: podrška za telo i veća udobnost.
  • 1 cm memorijske pene u navlaci: savršeno prilagođen obliku tela.
  • Produžava životni vek vašeg kreveta.
  • Poboljšava udobnost starijih kreveta.
  • Dobra podloga za igru i vežbanje.
  • Neklizajući donji sloj: onemogućava kretanje po podlozi.
  • Navlaka of esencije kamilice: za bolji i mirniji san.
  • Jednostavan transport: vakum pakovanje roll-up.
  • Dimenzije: 80 x 190, 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm.
Sastav

Navlaka: 100 % poliester. Srednji sloj: 100 % poliester. Jezgro: 100% poliuretan.

Razlozi za kupovinu

Esencija kamilice

Esencija kamilice poznata je po svojim brojnim prednostima. Esencija kamilice ima blagotvoran efekat i pruža osećaj radosti i topline.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Piramidalna struktura

Namenjena da ublaži pritisak na telo u karakterističnim tačkama. Telo je opuštenije, kao posle nežne masaže.

Produžava vek trajanja dušeka

Naddušeci su idealna zaštita za vaš dušek i produžavaju vek trajanja dušeka.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Plaćanje, isporuka i povrat

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), po predračunu (uplatnica/virman), platnim karticama (Intesa karticama do 12 rata). Detaljnije >>
 

Dostava: Besplatna za porudžbine preko 6.000 rsd. Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Kurir putem telefona, najavljuje tačan termin isporuke. Detaljnije >>
 

Posebne porudžbine: Za proizvode izrađene po posebnoj porudžbini (letvice za krevet), važi produžen rok isporuke do 30 dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode garantujemo testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni, nudimo mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

Oceni proizvod