Hitex Letvice Hitex Regular Lux – fiksne

-30%
Letvice Hitex Regular Lux – fiksne

Visokokvalitetne 5-zonske letvice pružaju optimalnu potporu telu i produžavaju životni vek vašeg dušeka.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 24.990,00 RSD

17.493,00 RSD

Proizvod je dostupan

Letvice Hitex Regular Lux – fiksne

Opis

Fiksne, visokokvalitetne 5-zonske letvice Hitex Regular Lux sa nadstandardnim brojem regulatora tvrdoće omogućavaju odlično prilagođavanje podloge vašem telu.

Vanstandardna podešavanja prema vašim merama 

Letvice Hitex Regular Lux imaju nekoliko opcija za individualno podešavanje prema potrebama vašeg tela. Letvice imaju čak 14 letvica u bočnom, lumbalnom i ramenom delu, kojima se može podešavati tvrdoća. Možete do tančina da podesite pravilnu podršku za vaše telo i dobijete krevet koji savršeno odgovara vašim potrebama. Ova podloga, u zavisnosti od dimenzija, ima najmanje 26 letvica koje omogućavaju potpunu udobnost.

5-zonske letvice sa regulatorima tvrdoće omogućava potpuno prilagođavanje podloge telu

Letvice se sastoje od 5 zona različitih tvrdoća. U ramenom delu i delu kod bokova, letvice na krajevima imaju crvene kapice zbog kojih su te zone letvica mekše. Letvice sa sivim kapicama su tvrđe što je neophodno u delu glave, nogu i lumbalnom delu leđa. U sklopu pojedinih delova nalaze se regulatori tvrdoće (klizači), koje možete nameštati kako vama to odgovara. I kad god vam odgovara. Pomaknete li dva regulatora tvrdoće na sredinu, ta zona letvica postaje mekša. Ako ih pomaknete prema van, efekat će biti obrnut i ta će zona postati tvrđa. 5-zonske letvice na taj način ravnomerno raspoređuju težinu celom površinom, što vam omogućava da zauzmete odličan položaj za spavanje. 

5-zonske letvice Hitex Regular Lux – fiksne vam omogućavaju

 • Pravilan položaj tela
 • Prijatnije spavanje
 • Udoban počinak
 • I veću fleksibilnost

Prirodno bukovo drvo za odličnu čvrstinu

Letvice Hitex Hitoflex – fiksne su klasične letvice od kvalitetnog bukovog drveta. Letvice od listopadnog drveća  mnogo su izdržljivije i čvršće od onih izrađenih od drveta četinara.

Istrajne letvice od punog bukovog drveta su garancija čvrstine i stabilnosti, te zahvaljujući svojoj gustini i masivnosti odlično trpe i veća opterećenja.

Letvice obezbeđuju odličnu prozračenost vašeg dušeka i produžavaju mu životni vek

Letvice Hitex Hitoflex Idila zbog svoje konstrukcije obezbeđuju odličnu cirkulaciju vazduha kroz vaš dušek.Postavljene su tako da omogućavaju optimalnu cirkulaciju vazduha duž celog dušeka. Uz Hitex  Hitoflex Idila produži ćete životni vek svom dušeku koji će zbog optimalne cirkulacije vazduha ostati suv i svež. Dušek upija čak 25% vlage koju tokom noći izluči telo i zato je neophodno dušeku obezbediti cirkulisanje vazduha i provetravanje. 

Letvice Hitex Regular Lux - fiksne odgovaraju svim krevetima

Ove letvice odgovaraju svim dušecima, standardizovane su i odgovaraju svim standardnim dimenzijama kreveta. Dostupno je nekoliko standardnih dimenzija letvica, koje se jednostavno sastavljaju, bez obzira na dimenzije.

Nestandardne dimenzije:

Rok izrade letvica prema vašim merama je 5-7 dana. Obzirom na to da se letvice proizvode u Sloveniji, rok dostave je oko 3 nedelje od dana poručivanja.

 

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Od bukovog drveta: izvanredna istrajnost i čvrstina
 • Omogućavaju dodatnu fleksibilnost dušeka: tamo gde je najveće opterećenje
 • 14 letvica za regulisanje tvrdoće: podešavanje u lumbalnom, ramenom i bočnom delu
 • 5-zonske letvice: za pravilan položaj tela tokom spavanje
 • Nadstandardan broj regulatora tvrdoće za potpunu udobnost
 • Obezbeđuju odličnu prozračenost dušeka
 • Produžavaju životni vek dušeka
 • Dimenzije: 70x200, 80x200, 90x190, 90x200, 120x200 cm / Rade se po porudžbini, produžen rok isporuke do 30 dana. /
Sastav

Letvice: brezovo drvo

Okvir: bukovo drvo

Kape: TPEE

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izdržljivo drvo

Letvice su u celini izrađene od masivnog drveta bukve. Dougotrajnost je zagarantovana.

Nadstandardni broj regulatora

Nadstandardni broj regulatora omogućava individualno podešavanje tvrdoće u predelu ramena, leđa i bokova.

Produžava vek trajanja dušeka

Naddušeci su idealna zaštita za vaš dušek i produžavaju vek trajanja dušeka.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod