Hitex Letvice Hitex Hitoflex Idila

Izuzetno izdržljive 5-zonske masivne letvice Hitoflex Idila možete jednostavno sami sastaviti i tako uštedeti. Dostupne su u različitim dimenzijama.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 8.490,00 RSD

5.943,00 RSD

Proizvod je dostupan

Letvice Hitex Hitoflex Idila

Opis

Izuzetno izdržljive 5-zonske letvice Hitoflex Idila za pravilnu potporu tela i duži životni vek vašeg dušeka. Lak prevoz i sastavljanje – sastavite sami i uštedite. Primerene najpre za dušeke od pene.

5-zonske letvice za odličnu potporu tela

5-zonske letvice Hitoflex Idila omogućavaju telu da zauzme pravilan položaj tokom spavanja i pružaju mu pravilnu potporu. Pažljivo osmišljeno  5-zonsko podešavanje obezbeđuje:

 • pravilan položaj tela
 • prijatnije spavanje
 • udoban počinak
 • i veću fleksibilnost

5-zonske letvice ravnomerno raspoređuju težinu tela na podlogu, pa telu omogućavaju da zauzme odličan položaj tokom spavanja. Letvice Hitex Hitoflex Idila usled pažljivo odabranog i kvalitetnog drveta od koga su izrađenje, dušeku daju dodatnu fleksibilnost. Na taj način vaša kičma zadržava pravilan položaj koji opušta i obezbeđuje kvalitetno spavanje.

Prirodno bukovo drvo za odličnu čvrstinu dušeka

Letvice Hitex Hitoflex Idila su klasične letvice od kvalitetnog punog bukovog drveta. Letvice od listopadnog drveća  mnogo su izdržljivije i čvršće od onih izrađenih od drveta četinara.

Istrajne letvice od punog bukovog drveta su garancija čvrstine i stabilnosti, te zahvaljujući svojoj gustini i masivnosti odlično trpe i veća opterećenja.

Letvice obezbeđuju odličnu prozračenost vašeg dušeka i produžavaju mu životni vek

Letvice Hitex Hitoflex Idila zbog svoje konstrukcije obezbeđuju odličnu cirkulaciju vazduha kroz vaš dušek.Postavljene su tako da omogućavaju optimalnu cirkulaciju vazduha duž celog dušeka. Uz Hitex  Hitoflex Idila produži ćete životni vek svom dušeku koji će zbog optimalne cirkulacije vazduha ostati suv i svež. Dušek upija čak 25% vlage koju tokom noći izluči telo i zato je neophodno dušeku obezbediti cirkulisanje vazduha i provetravanje. 

Letvice Hitex Hitoflex Idila su primerene za sve krevete

Ove letvice odgovaraju svim dušecima, standardizovane su i odgovaraju svim standardnim dimenzijama kreveta. Dostupno je nekoliko standardnih dimenzija letvica, koje se jednostavno sastavljaju, bez obzira na dimenzije. 

Nestandardne dimenzije:

Rok izrade letvica prema vašim merama je 5-7 dana. Obzirom na to da se letvice proizvode u Sloveniji, rok dostave je oko 3 nedelje od dana poručivanja. 

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Od bukovog drveta: izvanredna dugotrajnost i čvrstina
 • Umetnute u gumene nosače: za veću fleksibilnost
 • 5-zonske letvice: za pravilan položaj tela
 • Obezbeđuju odličnu prozračenost dušeka
 • Produžavaju životni vek dušeka
 • Jednostavno sastavljanje: letvice sastavite sami
 • Jednostavan prevoz: manje pakovanje
 • Dimenzije: 80x200, 90x190, 90x200, 120x200, 140x200 cm
Sastav

Letvice iz lepljene breze.
Okvir od masivne bukovine.
Podesivi prstenovi: TPEE.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izdržljivo drvo

Letvice su u celini izrađene od masivnog drveta bukve. Dougotrajnost je zagarantovana.

Plaćanje na rate

Mogućnost plaćanja na do 6 mesečnih rata, čekovima građana.

Produžava vek trajanja dušeka

Naddušeci su idealna zaštita za vaš dušek i produžavaju vek trajanja dušeka.

EU proizvod

Naše proizvodi odlikuje tradicija i proveren kvalitet.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod