Hitex Letvice Hitex Hitoflex – fiksne

Kvalitetne letvice za pravilnu potporu tela. Posebnim prstenovima za regulisanje tvrdoće možete individualno podešavati podlogu u lumbalnom delu. 

Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 10.490,00 RSD

7.343,00 RSD

Proizvod je dostupan

Letvice Hitex Hitoflex – fiksne

Opis

Fiksne masivne letvice Hitex Hitoflex - fiksne sa 5 regulatora tvrdoće, telu nude pravilnu potporu i produžavaju životni vek dušeka.

5 letvica za regulisanje tvrdoće obezbeđuju bolje podešavanje u lumbalnom delu

Letvice Hitex Hitoflex sastavljaju se od 28 poprečnih letvica. 5 letvica u lumbalno bočnom delu omogućavaju individulano podešavanje tvrdoće. U lumbalnom delu leđa, telu je potrebna dodatna potpora pa se zato letvice podešavaju da budu tvrđe u tom delu. Bočni deo tela vrši veći pritisak na podlogu, zato se letvice u tom delu podešavaju da budu mekše. Prilagođavanje podloge vašem telu je neophodno kako bi kičma tokom ležanja zauzimala pravilan položaj.

Prirodno bukovo drvo za odličnu čvrstinu

Letvice Hitex Hitoflex – fiksne su klasične letvice od kvalitetnog bukovog drveta. Letvice od listopadnog drveća  mnogo su izdržljivije i čvršće od onih izrađenih od drveta četinara.
Istrajne letvice od punog bukovog drveta su garancija čvrstine i stabilnosti, te zahvaljujući svojoj gustini i masivnosti odlično trpe i veća opterećenja.

Letvice obezbeđuju odličnu prozračenost vašeg dušeka i produžavaju mu životni vek

Letvice Hitex Hitoflex Idila zbog svoje konstrukcije obezbeđuju odličnu cirkulaciju vazduha kroz vaš dušek.Postavljene su tako da omogućavaju optimalnu cirkulaciju vazduha duž celog dušeka. Uz Hitex  Hitoflex Idila produži ćete životni vek svom dušeku koji će zbog optimalne cirkulacije vazduha ostati suv i svež. Dušek upija čak 25% vlage koju tokom noći izluči telo i zato je neophodno dušeku obezbediti cirkulisanje vazduha i provetravanje. 

Letvice Hitex Hitoflex – fiksne su primerene za sve krevete

Ove letvice odgovaraju svim dušecima, standardizovane su i odgovaraju svim standardnim dimenzijama kreveta. Dostupno je nekoliko standardnih dimenzija letvica, koje se jednostavno sastavljaju, bez obzira na dimenzije. 

Nestandardne dimenzije

Rok izrade letvica prema vašim merama je 5-7 dana. Obzirom na to da se letvice proizvode u Sloveniji, rok dostave je oko 3 nedelje od dana poručivanja. 

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Od bukovog drveta: izvanredna dugotrajnost i čvrstina
  • Omogućavaju dodatnu fleksibilnost dušeka: tamo gde je najveće opterećenje
  • 5 letvica za regulisanje tvrdoće: u lumbalnom delu leđa
  • Obezbeđuju odličnu prozračenost dušeka
  • Produžavaju životni vek dušeka
  • Dimenzije: 70x200, 80x200, 90x190, 90x200, 120x200 cm / Rade se po narudžbini, produžen rok isporuke do 30 dana /
Sastav

Letvice: brezovo drvo
Okvir: bukovo drvo
Kape: TPEE

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izdržljivo drvo

Letvice su u celini izrađene od masivnog drveta bukve. Dougotrajnost je zagarantovana.

Proizvedeno po meri

Naša proizvodnja omogućava nam izradu proizvoda po meri i prema vašim željama.

Plaćanje na rate

Mogućnost plaćanja na do 6 mesečnih rata, čekovima građana.

Produžava vek trajanja dušeka

Naddušeci su idealna zaštita za vaš dušek i produžavaju vek trajanja dušeka.

EU proizvod

Naše proizvodi odlikuje tradicija i proveren kvalitet.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod