Besplatna dostava! Za sve vaše porudžbine.  Iskoristite odmah >>
Još
samo
dana
sati
:
min
:
sek

Svilanit Peškir Svilanit Orien - beli

Peškir karakterišu upijajuća i mekanija duga vlakna pamuka, uz ukrasne bordure koje peškirima daju prefinjen i luksuzan izgled. Dostupan u 3 dimenzije: 30x50, 50x100 i 70x140 cm. Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 690,00 RSD

414,00 RSD

Proizvod je dostupan

Peškir Svilanit Orien - beli

Opis

Kvalitetan peškir Svilanit Orien oduševljava svojom izuzetnom mekoćom. Izrađen od prirodnog pamuka, dugog vlakna  bez dodatih boja. Poseban ukras čini sofisticirana dekorativna bordura.

100% pamuk dugog vlakna – najbolje za vašu kožu

Peškire Orien karakteriše najbolji prirodan pamuk dugog vlakna, od češljane pređe ispredene od dugih vlakana. Ovakav pamuk je mekši i ima veću moć upijanja. Izuzetno istrajna tkanina omogućava da peškire koristite duže vremena. 

Gramatura peškira

300-400 g/m2
Peškiri sa gramažom između 300 i 400 g/m2 su tanji i lakši. Primereni su za upotrebu u teretani ili kuhinji. Ovi peškiri se brže suše od onih koji imaju veću gramažu.

400-500 g/m2
Peškiri sa gramažom između 400 i 500 g/m2 pripadaju kategoriji peškira srednje gustog tkanja. Primereni su za upotrebu na plaži, kupatilu ili kao peškiri za goste. Oni su malo teži.

Iznad 500 g/m2
Peškiri sa gramažom iznad 500 g/mzahtevaju više vremena za sušenje i svakako spadaju među peškire premium kvaliteta te imaju najveću sposobnost apsorpcije tečnosti. Za vašu kožu predstavljaju najbolji izbor. Održavanje

Dušeci su perivi na 60°C. Preporučujemo da tamnije i svetlije proizvode perete odvojeno, bez prethodnog potapanja.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • 100% prirodni pamuk bez dodatih boja
  • Istrajan i gusto tkan mterijal za odlično upijanje
  • Moderen dizajn sa dekorativnom bordurom
  • Dimenzije: 30x50, 50x100 i 70x140 cm
Sastav
100% pamuk; 500 g/m2.

Razlozi za kupovinu

Bambusova vlakna

Bambusova vlakna odlično apsorbuju vlagu i time vaše spavaće okruženje održavaju uvek suvim.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Prirodni pamuk

Nebeljeni pamuk je potpuno prirodan, bez hemijskih obrada. Kao takav, primeren je za osobe osetljive kožu.

Izdržljiva tkanina

Proizvode odlikuje najbolji pamuk, koji svojom dugotrajnošću pruža lakše održavanje.

Visoka gustina tkanja

Gusto tkana tkanina je daleko otpornija i izdržljivija od one prosečne gustine tkanja. Proizvod se može koristiti jako dugo.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod