Kuhinjski dodaci EasyMix 2-delni zeleni

-60%
 
Kuhinjski dodaci EasyMix 2-delni zeleni
Rosmarino EASYMIX kuhinjski dodaci nepogrešiv izbor za svaku kuhinju. Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 1.390,00 RSD

556,00 RSD

Proizvod je dostupan

Kuhinjski dodaci EasyMix 2-delni zeleni

Opis

Kuhinjski dodaci od izdržljivog silikona

Rosmarino EASYMIX kuhinjski dodaci, nezaobilazan su dodatak u svakoj kuhinji. Mogu se upotrebljavati za mešanje, kod pripreme raznih vrsta soseva, glavnih jela ili priloga. 2-delni set kuhinjskih dodataka ima na svojoj površini izdržljiv silikon, koji omogućava kuvanje pri visokim temperaturama, jer je otporan na temperature do 250 °C. Ručke su izrađene od providne plastike i ergonomski su oblikovane.

Primereni su za korištenje na osetljivim površinama

Kuhinjski dodaci Rosmarino EASYMIX posebno su primereni za korištenje na osetljivim površinama, kao što su staklo i keramika. Možete ih jednostavno koristiti i na posuđu sa premazanom neprianjajućim premazom ili porculanom. Zbog mekanog silikona dno posude neće se oštetiti, a vi ćete se lako prepustiti svojim kulinarskim majstorijama.

Perivi u mašini za pranje posuđa i izuzetno praktični

Dodaci EASYMIX dostupni su u više boja te će pristajati svakoj kuhinji. Kad ih ne upotrebljavate, jednostavno ih okačite. Nakon upotrebe jednostavno ih operete u mašini za pranje posuđa. EASYMIX kuhinjske dodatke preporučujemo svima za svakodnevnu upotrebu i onima koji žele kuvati sa stilom i na osetljivim površinama.Održavanje

Pranje u mašini za pranje posuđa.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Set sadrži: varjaču i špatulu
 • Silikon otporan na visoke temperature (do 250° C)
 • Primereni za upotrebu na osetljivim površinama 
 • Otporni na mrlje
 • Ne upijaju mirise
 • Živopisne boje
 • Ergonomski dizajnirane ručke za sigurno i udobno prianjanje
 • Ne puštaju boju i ne pucaju kao plastični dodaci
 • Dostupni u više boja
 • Jednostavni za odlaganje – sa ručkom za kačenje
 • Perivo u mašini za pranje posuđa

Razlozi za kupovinu

Čišćenje u mašini za pranje sudova

Čišćenje je izuzetno jednostavno jer su posude perive u mašini za pranje posuđa.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod