Vikend sreće! Veliki popusti do -70%!  Iskoristite odmah >>
Još
samo
dana
sati
:
min
:
sek

Kofer Scandinavia - bež

Kofer od čvrstog materijala, za opušteno putovanje. Veoma modernog dizajna i izuzetno praktičan. Dimenzija kofera 40L: 55x38x23 cm Pročitaj više »
Od 13.150,00 RSD

Proizvod je dostupan

Kofer Scandinavia - bež

Opis

Koferi Scandinavia su napravljeni od izuzetno čvrstog, vodootpornog materijala, koji ne zahteva posebno održavanje.

Moderni i praktični koferi dostupni su u dve veličine: 40 l i 65 l, sa mogućnošću povećanja zapremine za čak 20%!

Lagani koferi, jednostavni za prenošenje, imaju teleskopsku ručku i duple 360° rotirajuće točkiće. Manji kofer je prilagođen za ručni prtljag u 90% aviokompanija (IATA standard). Unutrašnjost kofera ima veliki broj pregrada i džepova koji omogućavaju jednostavno pakovanje i organizaciju odeće, obuće, sredstava za higijenu i svih drugih predmeta koje nosite na svoje putovanje.

Scandinavia

Proizvodi za putovanja SCANDINAVIA su izuzetnog kvaliteta. Koferi, putne torbe i rančevi namenjeni su za daleka putovanja, jednodnevne ili višednevne izlete i za poslovna putovanja – bilo kojim prevoznim sredstvom. Idealni su za sve generacije, jer su izuzetno praktični i izdržljivi i jednostavni za korištenje.

Testirano za vas

Scandinavia test

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Dimenzija kofera 65L: 66x42x26 cm
  • Dimenzija kofera 40L: 55x38x23 cm
  • Ekstra izdržljivi
  • Mogućnost proširenja za 20%
  • Vodootporni materijali
  • Lagani
  • 360° dupli rotirajući točkići
  • 40l, sa mogućnošću proširenja

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod