Scandinavia Travel Kofer Scandinavia - bež

Kofer od čvrstog materijala, za opušteno putovanje. Veoma modernog dizajna i izuzetno praktičan. Dimenzija kofera 40L: 55x38x23 cm Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 13.150,00 RSD

6.575,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Kofer Scandinavia - bež

Dušeci Hitex

Opis

Koferi Scandinavia su napravljeni od izuzetno čvrstog, vodootpornog materijala, koji ne zahteva posebno održavanje.

Moderni i praktični koferi dostupni su u dve veličine: 40 l i 65 l, sa mogućnošću povećanja zapremine za čak 20%!

Lagani koferi, jednostavni za prenošenje, imaju teleskopsku ručku i duple 360° rotirajuće točkiće. Manji kofer je prilagođen za ručni prtljag u 90% aviokompanija (IATA standard). Unutrašnjost kofera ima veliki broj pregrada i džepova koji omogućavaju jednostavno pakovanje i organizaciju odeće, obuće, sredstava za higijenu i svih drugih predmeta koje nosite na svoje putovanje.

Scandinavia

Proizvodi za putovanja SCANDINAVIA su izuzetnog kvaliteta. Koferi, putne torbe i rančevi namenjeni su za daleka putovanja, jednodnevne ili višednevne izlete i za poslovna putovanja – bilo kojim prevoznim sredstvom. Idealni su za sve generacije, jer su izuzetno praktični i izdržljivi i jednostavni za korištenje.

Testirano za vas

Scandinavia test

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Dimenzija kofera 65L: 66x42x26 cm
  • Dimenzija kofera 40L: 55x38x23 cm
  • Ekstra izdržljivi
  • Mogućnost proširenja za 20%
  • Vodootporni materijali
  • Lagani
  • 360° dupli rotirajući točkići
  • 40l, sa mogućnošću proširenja

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, isporuka i povrat

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), po predračunu (uplatnica/virman), platnim karticama (Intesa karticama do 12 rata). Detaljnije >>
 

Dostava: Besplatna za porudžbine preko 6.000 rsd. Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Kurir putem telefona, najavljuje tačan termin isporuke. Detaljnije >>
 

Posebne porudžbine: Za proizvode izrađene po posebnoj porudžbini (letvice za krevet), važi produžen rok isporuke do 30 dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode garantujemo testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni, nudimo mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

Oceni proizvod