Vitapur Family Klasični jastuk kamilica AirFlow

Najprozračeniji Vitapurov jastuk pomaže u sprečavanju znojenja. Aromaterapija kamilicom. Za sve položaje spavanja. Dimenzija: 50x70 cm. 

Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
1 kupiš, 1 ti POKLANJAMO
Dodajte dva jastuka u korpu, drugi iste vrednosti ili jeftiniji dobijate za 1 dinar.
Popust se obračunava u korpi.
Od 3.990,00 RSD

Proizvod je dostupan

Klasični jastuk kamilica AirFlow

Opis

Klasični jastuk kamilica AirFlow je najprozračeniji jastuk u bogatoj Vitapurovoj ponudi jastuka. Raskošan, nadstandardan opseg posebnog klimatskog modula pruža maksimalnu prozračenost i svežinu.

Najprozračeniji Vitapurov jastuk pomaže u sprečavanju znojenja

AIRMESH Clima klimatski modul izuzetno dobro pomaže u sprečavanju znojenja zato što njegov napredni dizajn obezbeđuje potpunu prozračenost i svežinu jastuka. Jastuk Camomile AirFlow je dizajniran tako da bočne ivice jastuka spaja nadstandardna površina klimatskog modula od 3d airmesh vazdušne tkanine. Ona izuzetnom površinom uspostavlja maksimalnu cirkulaciju vazduha i najveću prozračnost i svežinu od svih jastuka. Takva konstrukcija klimatskog modula naime omogućava još veći broj ultravazdušnih proreza koji efikasno razdvajaju vlagu i obezbeđuju konstantnu suvu i svežu okolinu za spavanje.

Podesivi visina i tvrdoća

Klasični jastuk kamilica AirFlow oduševljava svojom praktičnošću i univerzalnošću jer njegova visina i tvrdoća mogu  jednostavno da se podese prema zahtevima našeg tela. Jednostavno oduzimanje ili dodavanje ispune omogućiće vam praktičan zatvarač, koji je diskretno ušiven u ivicu jastuka. Tako ćete moći da podesite visinu i tvrdoću jastuka prema sopstvenoj želji i vašim navikama spavanja.

Miris radosti, topline i optimizma = miris kamilice

Tkanina jastuka je radi pružanja boljeg osećanja obogaćena esencijom kamilice, koja je poznata po svojim brojnim pozitivnim lekovitim svojstvima. Njen prijatan i nežan miris će pozitivno uticati na vas i ispuniće vas osećajem radosti, topline i optimizma, a istovremeno će vam dočarati svežinu i opustiće vas.

Napredna tehnologija s mikrokapsulama

Moderna tehnologija koja se zasniva na mikrokapsulama, donosi brži i dublji san zahvaljujući tretmanu aromaterapije. Eterično ulje kamilice se nalazi u mikrokapsulama i oslobađa se u kontaktu sa telom, a miris kamilice se neprestano širi vazduhom. To omogućava potpun i opuštajući efekat.

Klasični jastuk je pogodan za sve položaje spavanja

Predstavlja idealni izbor za sve one koji ne znaju koji bi im jastuk najviše odgovarao ili podjednako često spavaju u svim položajima. Klasični jastuk kamilica AirFlow će vam u svakom slučaju, bez obzira na položaj spavanja, obezbediti prijatno osećanje i pružiti optimalnu podršku vašem vratu i glavi tako da ćete se buditi naspavani i odmorni.

Periv jastuk za svežinu i čistoću

Jastuk možete da perete u mašini za pranje veša na čak 60 °C, čime ćete održati čistoću i higijenu na najvišem nivou. Uklonićete prašinu i prljavštinu i time ćete omogućiti da vaš jastuk bude prilično čist i svež.Održavanje

Jastuk možete da perete u mašini za pranje veša na čak 60 °C

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Najprozračeniji Vitapurov jastuk - pomaže u sprečavanju prekomernog znojenja
  • Podesivi visina i čvrstoća
  • Za bolji doživljaj spavanja, tkanina jastuka je obogaćena esencijom kamilice, koja je poznata po svojim brojnim lekovitim svojstvima
  • Prijatan i nežan miris kamilice će uticati pozitivno i ispuniti vas osećajem radosti, topline i optimizma, a istovremeno će dočarati svežinu i uticati na vaše opuštanje
  • Klasični jastuk za sve položaje spavanja
  • Periv jastuk
Sastav

Tkanina: 100% poliester (mikrovlakna) + 3d airmesh tkanina (100% poliester)

Ispuna navlake: 100% poliester (Climafill)

Ispuna jastuka: 100% poliester

Razlozi za kupovinu

Esencija kamilice

Esencija kamilice poznata je po svojim brojnim prednostima. Esencija kamilice ima blagotvoran efekat i pruža osećaj radosti i topline.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Perivo do 60 °C

Proizvodi su perivi, čime je omogućeno konstantno održavanje čistoće i higijene na najvišem nivou.

Prilagodljiva visina i tvrdoća

Jastuku možete jednostavno oduzeti punjenje i na taj način individualno prilagoditi visinu i tvrdoću. Primeren je za sve položaje spavanja.

Primereno za osobe sklone alergijama

Proizvod je u celosti periv na 60°C i primeren za osobe sklone alergijama. Održite higijenu na najvišem nivou.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Jastuk u potpunosti periv

Pranjem ćete se osloboditi prašine i prljavštine. Vaš jastuk će ponovo biti čist i svež.

Za sve položaje spavanja

Proizvod je primeren za svosobe koje spavaju u različitim položajima. Optimalna potpora telu kod spavanja na leđima, boku ili stomaku.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod