Vaša korpa je prazna.

Ukupno: 0,00 RSD
Pregled narudžbine
Meni

MemoForm Jastuk za vrat MemoForm TrioRelax

Dozvolite nam da Vam sa ponosom predstavimo novu seriju jastuka od memorijske pene namenjenih Vašem odmoru – TrioRelax.
Dozvolite nam da Vam sa ponosom predstavimo novu seriju jastuka od memorijske pene namenjenih Vašem odmoru – TrioRelax.

Dodatnih 10% popusta se obračunava nakon dodavanja proizvoda u korpu, na pregledu porudžbine. Akcija važi i za kupovinu u prodavnicama i traje do nedelje 16.02. do ponoći.

Od
Redovna cena: 1.990,00 RSD
1.393,00 RSD -30%

* obvezna polja

Jastuk za vrat MemoForm TrioRelax
-30% 1.990,00 RSD 1.393,00 RSD
Nema na stanju Izabrani proizvod trenutno nije dostupan.

Opis

Dugi niz godina MemoForm se stara da Vaš san bude zdrav i udoban, a da svaki novi dan započnete sveži i odmorni.  Sada kada smo sigurni da sa MemoForm proizvodima mirno spavate, posvetili smo se  pronalaženju rešenja koja će Vam pomoći da se izborite sa svakodnevnim zamorom i u postelju legnete opušteni i oslobođeni napetosti.

Dugotrajnim radom i istraživanjem, naši stručnjaci su za Vas razvili novu liniju proizvoda koji pružaju  okrepljujući odmor i opuštanje i kada ne spavate...i kada radite...i u kancelariji...i u automobilu...i u omiljenoj fotelji...i na kauču...
Dozvolite nam da Vam sa ponosom predstavimo novu seriju jastuka od memorijske pene namenjenih Vašem odmoru – TrioRelax.

Vratni TrioRelax jastuk od memorijske pene jedan je od tri specijalna jastuka namenjenih povećanju udobnost i smanjenju zamor tela prilikom sedenja, odmaranja u ležećem i poluležećem položaju.

Napravljen je u potpunosti od autentične memorijske pene izložene posebnim tehnološkim postupcima kako bi relativno mala površina jastuka održavala telo bez obzira na telesnu težinu. Normalno je da memorijska pena  na ekstremno niskim temperaturama očvrsne. Zahvaljujući povećanoj termoosetljivosti TrioRelax jastuk za vrat  veoma brzo omekšava i prilagođava se Vašem telu.

Zašto memorijska pena?

Memorijska ili visko-elastična pena je jedan od najsavremenijih i visokotehnoloških materijala, svojevremeno razvijen od strane stručnjaka NASA za potrebe svemirskog programa.

Pored mnogobrojnih pozitivnih dejstava utvrđeno je da memorijska pena otklanja pritisak koji podloga na kojoj sedimo ili ležimo vrši na telo. Pritisak kome smo izloženi remeti delikatnu mikrocirkulaciju što dovodi do pojave zamora, napetosti i bola.

Osim što otklanja pritisak podloge, TrioRelax Jastuk za vrat se anatomski prilagođava vašem telu, omogućavajući tako pršljenima u gornjem i vratnom delu kičmenog stuba da zauzmu pravilniji i prirodniji položaj.


Kako se koristi Vratni TrioRelax jastuk od memorijske pene?

Dovoljno je postaviti TrioRelax jastuk od memorijske pene na vašu uobičajnu podlogu na kojoj sedite i spreman je za upotrebu. Usled dejstva vaše telesne temperature TrioRelax jastuk za vrat će početi da se prilagođava Vašem telu i za samo nekoliko trenutaka osetićete blagotvorno dejstvo.

TrioRelax jastuk za vrat od memorijske pene se može koristiti na bilo kojoj stolici, u automobilu, trosedu, klupi, a maksimalne efekte postići ćete koristeći ga istovremeno sa ostala dva jastuka iz TrioRelax serije.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • autentična memorijska pena
  • povećava udobnost
  • umanjuje zamor tela
  • lak i jednostavan za upotrebu
  • anatomski se prilagođava telu

Informacije za kupca

Dostava

Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Besplatna je za sve porudžbine preko 6.000 rsd. Za porudžbine manje vrednosti, cena zavisi od težine. Kada je aktuelna akcija besplatne dostave, dostava se ne naplaćuje za bilo koji iznos porudžbine, odnosno za bilo koji proizvod. Detaljnije 

Načini plaćanja

Gotovinom, svim platnim karticama (Banca Intesa do 12 rata), čekovima građana do 12 rata i po predračunu (uplatnica/virman). Detaljnije 

Kupovina bez rizika

Za sve proizvode nudimo testni period od 14 dana i mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

0.0
0 ocena
Oceni proizvod