Vikend sreće! Veliki popusti do -70%!  Iskoristite odmah >>
Još
samo
dana
sati
:
min
:
sek

Vitapur Family Jastuk Vitapur Family Camomile Aromatherapy

Klasični jastuk za sve položaje spavanja je izuzetno prozračen. Bočna mrežasta tkanina obezbeđuje bolju cirkulaciju vazduha kroz jastuk. Pamučna tkanina sa vrećicom prirodne kamilice. Dimenzija 50x70 cm. Periv u mašini.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 4.990,00 RSD

1.996,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Kliknite ovde , Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Pomoć pri kupovini
Jastuk Vitapur Family Camomile Aromatherapy

Opis

Klasični jastuk Camomile Aromatherapy je primeren za sve položaje spavanja. Sa pamučnom tkaninom i bočnim klimatskim modulom koji poboljšava cirkulaciju vazdugha kroz jastuk.

Savršen izbor za sve položaje spavanja

Klasični jastuk Camomile Aromatherapy je primeren za sve položaje spavanja. Predstavlja idealan izbor za osobe koje nisu sigurne koji bi im jastuk odgovarao a tokom noći podjednako spavaju u svim položajima. Bez obzira na položaj spavanja, ovaj jastuk će vam obezbediti odlično spavanje i optimalnu potporu za vrat i glavu, tako da se nećete buditi umorni, "slomljeni" i pospani.

Mogućnost individualnog podešavanja visine i tvrdoće, za potpunu udobnost po vašoj meri

Jastuk Camomile Aromatherapy oduševljava svojom praktičnošću i univerzalnošću jer njegova visina i tvrdoća mogu  jednostavno da se podese prema zahtevima našeg tela. Jednostavno oduzimanje ili dodavanje punjenja omogućiće vam praktičan zatvarač, koji je diskretno ušiven u porub jastuka. Tako ćete moći da podesite visinu i tvrdoću jastuka prema sopstvenoj želji i vašim navikama spavanja.

Navlaka od 100% pamuka je prozračena i prijatna za vašu kožu

Navlaka jastuka je izrađena od 100% pamuka. Pamuk je daleko prozračeniji od ostalih materijala i izuzetno je prijatan za vašu kožu. Upravo zbog toga, jastuke je primeren i za osobe koje imaju osetljivu kožu.

Vrećica sa kamilicom za bolje spavanje

Uz jastuk dobijate i vrećicu kamilice, koja je poznata po svojim brojnim pozitivnim svojstvima. Prijatan i nežan miris kamilice pozitivno utiče na rasoloženje i ispunjava osećajem veselja, topline i optimizma.

Jastuk sa Airmesh prozračenom tkaninom, koja će se postarati za dodatnu svežinu jastuka

Bočna ivica jastuka Camomile Aromatherapy je napravljen od prozračene tkanine, koja obezbeđuje prozračenost i svežinu. Napredni klimatski modul odlično povećava cirkulaciju vazduha kroz jastuk i obezbeđuje prijatnu i suvu podlogu za spavanje.

Periv jastuk za svežinu i čistoću

Jastuk jednostavno operite na  60°C, i održaćete čistoću na najvišem nivou. Zbog toga, jastuk je primeren i za osobe koje pate od alergija.Održavanje

Jastuk jednostavno operite na 60°C.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Klasičan oblik: za sve položaje spavanja
  • Tkanina od 100% pamuka: najbolje za vašu kožu
  • Uz jastuk dobijate vrećicu sa prirodnom kamilicom: za bolji počinak i mirniji san
  • Individualno podešavanje visine i tvrdoće: izvadite ili vratite punjenje
  • Punjenje silikonskim kuglicama: mekoća i udobnost
  • Airmesh klimatski modul: bočna tkanina za dodatnu svežinu i prozračenost.
  • Periv na 60°C: za čistoću i viši nivo higijene
  • Primeren za osobe sklone alergijama
  • Dimenzija: 50x70 cm
Sastav

Tkanina navlake: 100% pamuk.
Punjenje navlake: 100% mikrovlakna.
Punjenje jastuka: 100% mikrovlakna.

Razlozi za kupovinu

Esencija kamilice

Esencija kamilice poznata je po svojim brojnim prednostima. Esencija kamilice ima blagotvoran efekat i pruža osećaj radosti i topline.

Perivo do 60 °C

Proizvodi su perivi, čime je omogućeno konstantno održavanje čistoće i higijene na najvišem nivou.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod