Jastuk sedalni TrioRelax

Dozvolite nam da Vam sa ponosom predstavimo novu seriju jastuka od memorijske pene namenjenih Vašem odmoru – TrioRelax. Dimenzija: 41x41x6 cm

Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 2.990,00 RSD

1.794,00 RSD

Proizvod je dostupan

Jastuk sedalni TrioRelax

Opis

Dugi niz godina MemoForm se stara da Vaš san bude zdrav i udoban, a da svaki novi dan započnete sveži i odmorni.  Sada kada smo sigurni da sa MemoForm proizvodima mirno spavate, posvetili smo se  pronalaženju rešenja koja će Vam pomoći da se izborite sa svakodnevnim zamorom i u postelju legnete opušteni i oslobođeni napetosti.

Dugotrajnim radom i istraživanjem, naši stručnjaci su za Vas razvili novu liniju proizvoda koji pružaju  okrepljujući odmor i opuštanje i kada ne spavate...i kada radite...i u kancelariji...i u automobilu...i u omiljenoj fotelji...i na kauču...
Dozvolite nam da Vam sa ponosom predstavimo novu seriju jastuka od memorijske pene namenjenih Vašem odmoru – TrioRelax.

Sedalni TrioRelax jastuk od memorijske pene jedan je od tri specijalna jastuka namenjenih povećanju udobnost i smanjenju zamor tela prilikom sedenja, odmaranja u sedećem i polusedećem položaju.

Napravljen je u potpunosti od autentične memorijske pene izložene posebnim tehnološkim postupcima kako bi relativno mala površina jastuka održavala telo bez obzira na telesnu težinu. Normalno je da memorijska pena  na ekstremno niskim temperaturama očvrsne. Zahvaljujući povećanoj termoosetljivosti TrioRelax jastuk za sedenje  veoma brzo omekšava i prilagođava se Vašem telu.

Zašto memorijska pena?

Memorijska ili visko-elastična pena je jedan od najsavremenijih i visokotehnoloških materijala, svojevremeno razvijen od strane stručnjaka NASA za potrebe svemirskog programa.

Pored mnogobrojnih pozitivnih dejstava utvrđeno je da memorijska pena otklanja pritisak koji podloga na kojoj sedimo ili ležimo vrši na telo. Pritisak kome smo izloženi remeti delikatnu mikrocirkulaciju što dovodi do pojave zamora, napetosti i bola.

Osim što otklanja pritisak podloge, TrioRelax Jastuk za leđa se anatomski prilagođava vašem telu, omogućavajući tako donjem delu kičmenog stuba, karlici i kukovima da zauzmu pravilniji i prirodniji položaj.


Kako se koristi Sedalni TrioRelax jastuk od memorijske pene?

Dovoljno je postaviti TrioRelax jastuk od memorijske pene na vašu uobičajnu podlogu na kojoj sedite i spreman je za upotrebu. Usled dejstva vaše telesne temperature TrioRelax jastuk za leđa će početi da se prilagođava Vašem telu i za samo nekoliko trenutaka osetićete blagotvorno dejstvo.

TrioRelax jastuk za leđa od memorijske pene se može koristiti na bilo kojoj stolici, u automobilu, trosedu, klupi, a maksimalne efekte postići ćete koristeći ga istovremeno sa ostala dva jastuka iz TrioRelax serije.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • autentična memorijska pena
  • povećava udobnost
  • umanjuje zamor tela
  • lak i jednostavan za upotrebu
  • anatomski se prilagođava telu

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod