Prepolovljene cene na više od 1000 proizvoda! Samo 5 dana!  Iskoristi odmah >>
Još
samo
dana
sati
:
min
:
sek

Vitapur Family Jastuk ortopedski HealthProtect Memory

-50%
Jastuk ortopedski HealthProtect Memory

Ortopedski dizajniran jastuk HealthProtect, anatomskog oblika, izrađen od memorijske pene.
Pročitaj više »

Od

Redovna cena: 5.990,00 RSD

2.995,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Kliknite ovde , Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Pomoć pri kupovini
Jastuk ortopedski HealthProtect Memory

Opis

Ortopedski jastuk HealthProtect oduševljava svojim anatomskim oblikom i naprednom memorijskom penom, koji doprinose snu bez bolova. Antialergijski i vazdušasti jastuk je podesiv po visini i tvrdoći, što svakome omogućava savršenu udobnost.

 

Ortopedski jastuk za zdrav san

Tehnološki moderan jastuk odlikuje anatomski oblik, koji odlično podržava vrat, a pored toga, kičma dobija oblik prave linije, što znači pravilan fiziološki položaj. Pršljenovi i vratni mišići su na taj način rasterećeni, što efikasno otklanja bolove i omogućava opušten san.

 

Memory memorijska pena za savršeno prianjanje

Ispuna jastuka je od posebne memorijske pene Memory, koja brže prepoznaje oblik i pritisak tela i udobno mu se prilagođava. Visokoelastična Memory memorijska pena usled potpunog prilagođavanja glavi i vratu smanjuje neželjeni pritisak na telo. Pritisak na krvne sudove se smanjuje, što poboljšava cirkulaciju krvi. To omogućava zdrav san. Zbog potpunog prilagođavanja telu, memorijska pena u kombinaciji sa anatomskim oblikom jastuka otklanja bolove u vratu i leđima. Memory memorijska pena – da bolovi budu samo loša uspomena.

 

Hipoalergeni jastuk sa antialergijskom navlakom

Memory memorijska pena je zbog svojih osobina hipoalergena i otporna na grinje. Jastuk je dodatno zaštićen antialergijskom navlakom HealthProtect i zbog toga je preporučljiv i onima koji su skloni alergijama.

 

Izuzetna prozračnost pomaže protiv znojenja

Zbog svoje strukture, jastuk omogućava prozračnost. Kroz njega prolaze posebni vazdušni kanali, koji omogućavaju konstantan protok vazduha. Na taj način u svako godišnje doba omogućava neprestanu svežinu i suvo okruženje za prijatan san.

 

Prednosti zaštite HealthProtect

Antibakterijski jastuk je impregniran revolucionarnom zaštitom HealthProtect, koja efikasno sprečava da se grinje i bakterije ugnjezde na površini jastuka ili u njegovoj unutrašnjosti. Hipoalergijska zaštita otklanja sve uzroke grupe alergija, kao što su astma, ekcem, polenska groznica i bronhitis.

 Održavanje

Navlaka je periva na 60 °C.        

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Tehnološki moderan jastuk. Odlikuje ga anatomski dizajn koji pruža odličnu podršku vratu
  • Od posebne memorijske pene Memory, koja brže prepoznaje oblik i pritisak tela i udobno mu se prilagođava
  • Antialergijska navlaka
  • Izuzetna prozračenost pomaže protiv znojenja
  • Revolucionarna zaštita HealthProtect efikasno sprečava da se grinje i bakterije ugnezde na površini jastuka ili u njegovoj unutrašnjosti
Sastav

Navlaka: 30% viskoza, 70% poliester Airell

Ispuna: 100% visokoelastična memorijska pena Memory

Razlozi za kupovinu

AIRMESH klimatski modul

Posebna rupičasta tkanina omogućava veću cirkulaciju vazduha i proizvodu daje veću prozračenost. Okolina za spavanje će na ovaj način uvek biti suva i čista.

Anatomski oblik

Proizvodi anatomskog oblika se preporučuju svima koji imaju problema sa vratnim pršljenovima. Prvenstveno se preporučuju za spavanje na boku ili leđima.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Memorijska pena

Glavna prednost memorijske pene je njena visoka elastičnost. Na taj način prepoznaje oblik i pritisak tela.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Za spavanje na boku i leđima

Preporučuju se anatomski proizvodi, po mogućnosti viši i veći.

Prozračenost proizvoda

Posebna prozračena tkanina omogućava proizvodu veću prozračenost, a samim tim i više svežine, kao i suvu okolinu za spavanje. Ovakva vrsta proizvoda primerena je za osobe koje se prekomerno znoje.

Plaćanje, isporuka i povrat

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), po predračunu (e-uplatnica/virman), platnim karticama (Intesa karticama do 12 rata).
 

Dostava: Isporuka se obavlja kurirskom službom, na adresu koja je upisana prilikom poručivanja. Očekivani rok je do 3 radna dana. Kurir putem telefona, najavljuje tačan termin isporuke.
 

Posebne porudžbine: Za proizvode izrađene po posebnoj porudžbini (letvice za krevet), važi produžen rok isporuke do 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode garantujemo testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni, nudimo mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

Oceni proizvod