DAN ZALJUBLJENIH Uz kupovinu iznad 3.000 rsd POKLON Scandinavia torba! Iskoristi do 14.02. >>

Vitapur Jastuk od paperja Vitapur Madrid Premium

Klasični oblik jastuka za spavanje. Zahvaljujući svojoj mekoći, idealan je za svakoga ko spava pretežno na stomaku. Punjenje je kombinacija guščijeg paperja i perja, što garantuje maksimalnu udobnost prilikom spavanja. Dimenzije 50x70 cm. Pročitaj više »

Uz svaku kupovinu iznad 3.000 rsd POKLON Scandinavia torba! Akcija traje od 12. do 14.02. i važi za porudžbine putem sajta ili call centra, kao i za kupovinu u svim maloprodajnim objektima. Prilikom online poručivanja, poklon se ne dodaje automatski, već je u korpi potrebno izabrati željenu boju torbe.  

Od

Redovna cena: 9.990,00 RSD

5.994,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Jastuk od paperja Vitapur Madrid Premium

Dan zaljubljenih


Hitex dušeci do -50%

Opis

Klasični oblik jastuka za spavanje. Zahvaljujući svojoj mekoći, idealan je za svakoga ko spava pretežno na stomaku. Punjenje je kombinacija guščijeg paperja i perja, što garantuje maksimalnu udobnost prilikom spavanja.

Klasičan oblik jastuka za sve položaje spavanja

Klasični oblik je pogodan za svakoga, ko ne spava u samo jednom položaju i često menja položaj tokom spavanja. Bogato punjenje sa perjem i paperjem pruža idealnu podršku i prilagođavanje svakome.

Dvostruko punjenje za još veći komfor

Specijalno punjenje čija je kompozicija: spoljašnji sloj punjenja je mekana i luksuzan, sa visokim procentom paperja i perja. što povećava volumen. Jezgro jastuka se punjenjem od perja, daje izvanrednu fleksibilnost i odličnu podršku, bez obzira na vaš položaj spavanja.

Navlaka 100% pamuk

Spoljašnja tkanina od 100% pamuka, povećava udobnost i sprečava ispadanje punjenja. Pamuk se smatra jednim od najpopularnijih materijala, koji karakteriše visoki protok vazduha i vlage. Pošto je pamuk veoma mekana tkanina, proizvodi su pogodni za ljude sa osetljivom kožom.

Oblik ostaje isti uprkos savijanju i gužvanju

Jastuk je izuzetno fleksibilan. Ako želite, možete ga savijati i gužvati i uvek će povratiti svoj originalni oblik i isti nivo udobnosti, iz noći u noć.Održavanje

Istresite jastuk nekoliko puta i provetrite izloženo prema suncu. Jastuk je potpuno periv na 30 °C. Posle pranja, jastuk sušiti što pre, tako da nema vlage. Preporučujemo upotrebu mašine za sušenje.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Klasičan oblik jastuka: za spavanje u svim položajima.
  • Izuzetna mekoća: posebno ugodno za spavanje na stomaku.
  • Idealan izbor za svakoga, jastuk može da se gužva i savija.
  • Dupla pamučna tkanina: pogodan za kožu, sprečava ispadanje punjenja.
  • Dimenzija: 50 x 70 cm
Sastav
Navlaka: 100% pamuk Punjenje: spoljni sloj 70% paperje, 30 % perje; unutrašnji sloj (jezgro) 100 % perje.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Paperje

Paperje ne odlikuje samo prijatna mekoća već i izuzetna toplota. Proizvodi od paperja su među najtoplijima na tržištu.

Informacije za kupca

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), platnim karticama (Banca Intesa do 12 rata) i po predračunu (uplatnica/virman). Detaljnije >>
 

Dostava: Besplatna za sve porudžbine preko 6.000 rsd. Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Detaljnije >>
 

Garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode nudimo testni period od 14 dana i mogućnost zamene ili povrata novca.
 

Naše prodavnice: Vitapur/Svilanit prodajna mesta u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu i Kragujevcu. Lokacije >>
 

Prodaja i podrška: Call centar 011 31 22 842 - radnim danima od 8 do 20h i subotom od 9 do 14h.

Recenzije

Oceni proizvod