BESPLATNA DOSTAVA! Za sve porudžbine!                                             Iskoristi odmah >>
Još
samo
dana
sati
:
min
:
sek

Vitapur Family Jastuk klasični Vitapur Family Kamilica AirFlow

Najprozračeniji Vitapurov jastuk pomaže u sprečavanju znojenja. Aromaterapija kamilicom. Za sve položaje spavanja. Dimenzija: 50x70 cm. 

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 3.990,00 RSD

1.995,00 RSD

Proizvod je dostupan

Jastuk klasični Vitapur Family Kamilica AirFlow

Opis

Klasični jastuk kamilica AirFlow je najprozračeniji jastuk u bogatoj Vitapurovoj ponudi jastuka. Raskošan, nadstandardan opseg posebnog klimatskog modula pruža maksimalnu prozračenost i svežinu.

Najprozračeniji Vitapurov jastuk pomaže u sprečavanju znojenja

AIRMESH Clima klimatski modul izuzetno dobro pomaže u sprečavanju znojenja zato što njegov napredni dizajn obezbeđuje potpunu prozračenost i svežinu jastuka. Jastuk Camomile AirFlow je dizajniran tako da bočne ivice jastuka spaja nadstandardna površina klimatskog modula od 3d airmesh vazdušne tkanine. Ona izuzetnom površinom uspostavlja maksimalnu cirkulaciju vazduha i najveću prozračnost i svežinu od svih jastuka. Takva konstrukcija klimatskog modula naime omogućava još veći broj ultravazdušnih proreza koji efikasno razdvajaju vlagu i obezbeđuju konstantnu suvu i svežu okolinu za spavanje.

Podesivi visina i tvrdoća

Klasični jastuk kamilica AirFlow oduševljava svojom praktičnošću i univerzalnošću jer njegova visina i tvrdoća mogu  jednostavno da se podese prema zahtevima našeg tela. Jednostavno oduzimanje ili dodavanje ispune omogućiće vam praktičan zatvarač, koji je diskretno ušiven u ivicu jastuka. Tako ćete moći da podesite visinu i tvrdoću jastuka prema sopstvenoj želji i vašim navikama spavanja.

Miris radosti, topline i optimizma = miris kamilice

Tkanina jastuka je radi pružanja boljeg osećanja obogaćena esencijom kamilice, koja je poznata po svojim brojnim pozitivnim lekovitim svojstvima. Njen prijatan i nežan miris će pozitivno uticati na vas i ispuniće vas osećajem radosti, topline i optimizma, a istovremeno će vam dočarati svežinu i opustiće vas.

Napredna tehnologija s mikrokapsulama

Moderna tehnologija koja se zasniva na mikrokapsulama, donosi brži i dublji san zahvaljujući tretmanu aromaterapije. Eterično ulje kamilice se nalazi u mikrokapsulama i oslobađa se u kontaktu sa telom, a miris kamilice se neprestano širi vazduhom. To omogućava potpun i opuštajući efekat.

Klasični jastuk je pogodan za sve položaje spavanja

Predstavlja idealni izbor za sve one koji ne znaju koji bi im jastuk najviše odgovarao ili podjednako često spavaju u svim položajima. Klasični jastuk kamilica AirFlow će vam u svakom slučaju, bez obzira na položaj spavanja, obezbediti prijatno osećanje i pružiti optimalnu podršku vašem vratu i glavi tako da ćete se buditi naspavani i odmorni.

Periv jastuk za svežinu i čistoću

Jastuk možete da perete u mašini za pranje veša na čak 60 °C, čime ćete održati čistoću i higijenu na najvišem nivou. Uklonićete prašinu i prljavštinu i time ćete omogućiti da vaš jastuk bude prilično čist i svež.Održavanje

Jastuk možete da perete u mašini za pranje veša na čak 60 °C

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Najprozračeniji Vitapurov jastuk - pomaže u sprečavanju prekomernog znojenja
  • Podesivi visina i čvrstoća
  • Za bolji doživljaj spavanja, tkanina jastuka je obogaćena esencijom kamilice, koja je poznata po svojim brojnim lekovitim svojstvima
  • Prijatan i nežan miris kamilice će uticati pozitivno i ispuniti vas osećajem radosti, topline i optimizma, a istovremeno će dočarati svežinu i uticati na vaše opuštanje
  • Klasični jastuk za sve položaje spavanja
  • Periv jastuk
Sastav

Tkanina: 100% poliester (mikrovlakna) + 3d airmesh tkanina (100% poliester)

Ispuna navlake: 100% poliester (Climafill)

Ispuna jastuka: 100% poliester

Razlozi za kupovinu

Esencija kamilice

Esencija kamilice poznata je po svojim brojnim prednostima. Esencija kamilice ima blagotvoran efekat i pruža osećaj radosti i topline.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Perivo do 60 °C

Proizvodi su perivi, čime je omogućeno konstantno održavanje čistoće i higijene na najvišem nivou.

Prilagodljiva visina i tvrdoća

Jastuku možete jednostavno oduzeti punjenje i na taj način individualno prilagoditi visinu i tvrdoću. Primeren je za sve položaje spavanja.

Primereno za osobe sklone alergijama

Proizvod je u celosti periv na 60°C i primeren za osobe sklone alergijama. Održite higijenu na najvišem nivou.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Jastuk u potpunosti periv

Pranjem ćete se osloboditi prašine i prljavštine. Vaš jastuk će ponovo biti čist i svež.

Za sve položaje spavanja

Proizvod je primeren za svosobe koje spavaju u različitim položajima. Optimalna potpora telu kod spavanja na leđima, boku ili stomaku.

Plaćanje, isporuka i povrat

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), po predračunu (uplatnica/virman), platnim karticama (Intesa karticama do 12 rata).
 

Dostava: Besplatna za porudžbine preko 15.000 rsd. Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Kurir putem telefona, najavljuje tačan termin isporuke.
 

Posebne porudžbine: Za proizvode izrađene po posebnoj porudžbini (letvice za krevet), važi produžen rok isporuke do 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode garantujemo testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni, nudimo mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

Oceni proizvod