Veliki Sezonski Popusti! Čak do 70% JEFTINIJE! Iskoristi akciju >>

Vitapur Family Jastuk anatomski Vitapur Family Nanosilver Memory - niži

Anatomski jastuk Nanosilver Memory odličan je izbor za sve one koji spavaju na boku ili leđima. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 5.990,00 RSD

2.396,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Jastuk anatomski Vitapur Family Nanosilver Memory - niži

Veliki sezonski popusti


Hitex dušeci do -50%

Opis

Anatomski jastuk NANOSILVER Memory očaraće vas svojom mekoćom, koju pruža nova, revolucionarna memorijska pena MemoTouch, mekana, udobna i jednako fleksibilna, bez obzira na godišnje doba. Nova memorijska pena je prozračena, u potpunosti se prilagođava telu, pomaže kod ublažavanja bolova te poboljšava cirkulaciju. Periva navlaka sa jonima srebra deluje antibakterijski i antistatično, te uspostavlja čistu i svežu okolinu za spavanje, primerenu za astmatičare i osobe sklone alergijama.

Revolucionarna, mekana memorijska pena MemoTouch, za udobnost svih 365 dana u godini

Revolucionarna, mekana memorijska pena MemoTouch, omogućava potpunu udobnost svih 365 dana u godini. MemoTouch memorijska pena sa poboljšanom formulom, za razliku od klasičnih memorijskih pena ostaje mekana, udobna i jednako fleksibilna bez obzira na temperaturu i doba godine. Dok su klasične memorijske pene podložne temperaturnim promenama i u hladnijim vremenskim uslovima postaju tvrde, memorijska pena MemoTouch, ostaje mekana i udobna tokom cele godine.

Memorijska pena MemoTouch je na dodir i prema strukturi slična prirodnom lateksu, jer je sa dodatnim mikro porama prozračenija nego klasične memorijske pene.

Memorijska pena smanjuje tačke pritiska i pomaže kod ublažavanja bolova

Anatomski jastuk Nanosilver Memory osigurava vrhunsko, udobno spavanje. Memorijska pena MemoTouch sa poboljšanom formulom pruža izuzetno mekanu površinu za spavanje, koja se u potpunosti prilagođava telu i odlično smanjuje tačke pritiska te poboljšava cirkulaciju. Memorijska pena pravilno podupire glavu i vrat i pomaže u smanjenju bolova, svih 365 dana u godini.

Anatomski oblik za manje bolova

Anatomski oblik jastuka u kombinaciji sa revolucionarnom memorijskom penom MemoTouch, odlično podupire vrat. Kičma na ovaj način poprimi oblik ravne linije, te se nalazi u pravilnom fiziološkom položaju. Kičma i vratni mišići se rasterete, što uefikasno pomaže kod ublažavanja bolova i omogućava opuštajući san.

Navlaka sa jonima srebra za spavanje bez alergija

Navlaka NanoSilver sa jonima srebra, uspostavlja zdravu okolinu za spavanje bez bakterija, grinja i alergija. Joni srebra osiguravaju:

- najviši stepen higijene
- deluju antibakterijski i antistatični.

Periva navlaka sa AirMesh klimatskim modulom za odličnu prozračenost

AIRMESH Clima klimatski modul odlično deluje kod prekomernog znojenja, jer njegov napredni dizajn osigurava potpunu prozračenost i svežinu jastuka. Anatomski jastuk NANOSILVER Memory dizajniran je tako, da su bočni rubovi jastuka sastavljeni od klimatskog modula od 3d airmesh prozračene tkanine. Tako je osigurana odlična cirkulacija vazduha, veća prozračenost i svežina. U kombinaciji sa prozračenom memorijskom penom, jastuk efikasno odvaja vlagu i omogućava konstantno suvu i svežu okolinu za spavanje.

Navlaka jastuka sa jonima srebra je periva, čime ćete obezbediti najviši stepen higijene. Nema više prašine i prljavštine, a vaš jastuk će uvek biti čist i svež. Jastuk je primeren za astmatičare i osobe sklone alergijama, jer se ne stvara pogodna okolina za nakupljanje grinja, koje su vrlo često uzročnici alergija.Održavanje

Navlaka jastuka je periva na 40 °C. Jezgro jastuka nije perivo.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Revolucionarna, mekana memorijska pena MemoTouch, omogućava potpunu udobnost svih 365 dana u godini. MemoTouch memorijska pena sa poboljšanom formulom za razliku od klasičnih memorijskih pena ostaje mekana, udobna i jednako fleksibilna, bez obzira na temperaturu i doba godine
  • Memorijska peena se u potpunosti prilagođava, opušta pritisak na glavu, poboljšava cirkulaciju, pomaže ublažavanju bolova
  • Periva navlaka s ionima srebra, koji deluju antibakterijski i antistatično
  • AIRMESH Clima klimatski modul pomaže u sprečavanju prekomernog znojenja
  • Anatomski oblik jastuka omogućava pravilno držanje vrata i kičme te pomaže uklanjanju bolova
  • Dimenzije: 50x30x10/7 cm
Sastav

Navlaka: 100% poliester tretiran jonima srebra + 3d airmesh tkanina

Jedro: 100% poliuretan (MemoTouch memorijska pena)

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Memorijska pena

Glavna prednost memorijske pene je njena visoka elastičnost. Na taj način prepoznaje oblik i pritisak tela.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Informacije za kupca

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), platnim karticama (Banca Intesa do 12 rata) i po predračunu (uplatnica/virman). Detaljnije >>
 

Dostava: Besplatna za sve porudžbine preko 6.000 rsd. Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Detaljnije >>
 

Garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode nudimo testni period od 14 dana i mogućnost zamene ili povrata novca.
 

Naše prodavnice: Vitapur/Svilanit prodajna mesta u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu i Kragujevcu. Lokacije >>
 

Prodaja i podrška: Call centar 011 31 22 842 - radnim danima od 8 do 20h i subotom od 9 do 14h.

Recenzije

Oceni proizvod