Veliki sezonski popusti! Kupujte jeftinije do 70%!  Iskoristi ponudu >>

Jastuče Hello Kitty Mimi Love

-80%
 
Jastuče Hello Kitty Mimi Love
Dečiji dekorativni jastuk impresionira svojom udobnošću i mekoćom Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 3.490,00 RSD

698,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Kliknite ovde , Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Pomoć pri kupovini
Jastuče Hello Kitty Mimi Love

Veliki sezonski popusti

 

 

 

Opis

Dečiji dekorativni jastuk impresionira svojom udobnošću i mekoćom

Dečiji jastuk impresionira mekoćom i nežnošću gustog tkanja i vaša deca će biti impresionirana likom izuzetno popularne i omiljene Hello Kitty. Jastuče je odličan izbor za odmaranje na fotelji, podrška leđima pri čitanju knjižica, podloga za popodnevnu dremku, dobaj je izbor i kao jastuče za putovanja, jednostavno se održava te može biti i jastuk za spavaću sobu vašeg mališana. Takođe, ovo jastuče je i jako lep ukraš dečije sobe.

Raskošno tkanje i potpuna mekoća

Udobno dekorativno dečije jastuče će vaše najmlađe razmaziti svojom mekoćom i toplotom i obožavaće ga zbog lika svoje omiljene Hello Kitty. Dekorativno jastuče je izrađeno od kvalitetnih mikrovlakana, koja su gusto tkana i jako izdržljiva.  Izuzetna mekoća i nežan dodir mikrovlakana su odličan izbor za osetljivu dečiju kožu.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Udoban  i mek dečiji dekorativni jastuk
  • Divan dezen sa likom Hello Kitty
  • Gusto tkanje
  • Periv jastuk
  • Pogodan i za decu sklonu alergijama
  • Dimenzija: 28 x 42 cm
  • Lep ukras dečije sobe 
Sastav

100% poliester

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod