Singles Day - dodatnih 11% popusta na ceo asortiman + BESPLATNA DOSTAVA! Iskoristi popust >>
Još
samo
dana
sati
:
min
:
sek

Hitex Dušek sa džepičastim oprugama Hitex Zero Gravity 24 Memory

Nadstandardno visok džepičasti dušek sa 24 cm visokim jezgrom, spada među dušeke nove generacije sa džepičastim oprugama. 7 zona vrhunski podupire sve delove vašeg tela. Pročitaj više »
Besplatna
dostava još:
dana
sati
:
min
:
sek

Dodatnih 11% popusta se obračunava u korpi, na već sniženu cenu. Akcija se odnosi na sve proizvode i traje do ponedeljka 12. novembra do ponoći. Popust važi i za poručivanje putem call centra, kao i prilikom kupovine u Vitapur/Svilanit prodavnicama. 

Od

Redovna cena: 42.990,00 RSD

25.794,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Dušek sa džepičastim oprugama Hitex Zero Gravity 24 Memory

Dušeci Hitex


Singles day

Opis

Nadstandardno visoki džepičasti dušek za krevet, omogućava odlično prilagođavanje i potporu telu. Samostalne džepičaste opruge, podeljene u 7 zona, u kombinaciji sa dodatno ojačanim slojem u jezgru, poliuretanska pena i udobna memorijska pena obezbeđuju pravilan položaj tela i opuštajući san.

7 zona – odlična potpora i pravilan položaj tela

Ergonomski dušek za krevet je po dužini sastavljen od 7 različitih tvrdoća. Pravilno raspoređeni, različiti, tvrdi delovi dušeka, pružaju pravilnu potporu vašem telu. Najveći pritisci tela na dušek su u zoni ramena, zato tvrdoća dušeka u tom delu mora biti najmanja. Telo u lumbalnom delu treba najveću potporu, stoga dušek na tom delu mora biti najtvrđi. Na ovaj način vaša kičma zadržava oblik ravne linije i pravilan fiziološki položaj, te je rasterećena. Kičma je jedan od najvažnijih i istovremeno najopterećenijih delova tela i potreban joj je odmor kako bi nam dugo bila zdrava.

Napredne žepkaste vzmeti

Jezgro od naprednih džepičastih opruga obezbeđuje miran san - čak i ako se vaš partner mnogo okreće

Jezgro 24 cm visokog dušeka sastoji se od 18 cm visokog sloja visokokvalitetnih džepičastih opruga, koje se prilagođavaju tačkama tela, jer je svaki deo tela poduprt svojim džepićem. Napredne džepičaste opruge omogućavaju delovanje samo opruga na koje se vrši pritisak tela, zbog čega je kičma uvek ravna i u pravilnom položaju, bez obzira na položaj tela tokom spavanja.


Bitna prednost individualnih, džepičastih opruga je ta da pravilno utonu i neometano regulišu položaj dveju osoba na bračnom krevetu, čak iako je među partnerima velika razlika u težini. Na ovaj način je osigurana veća udobnost. Spoljašnji negativni činioci koji utiču na kvalitet vašeg spavanja, dovedeni su na minimum. Zbog sistema džepičastih opruga, spavaćete mirnije i udobnije bez obzira na promenu položaja spavanja vašeg partnera.

Dodatno ojačani sloj u jezgru

Dušek za krevet Hitex Zero Gravity 24 Memory ima na svakoj strani jezgra dodatni sloj (filc), što doprinosi još ravnomernijoj raspodeli težine.

Vitapur prerez dušek sa džepičastim oprugama Hitex Zero Gravity 24 Memory

Spominska pena za večje udobje

Memorijska pena u navlaci je odgovorna za izuzetan osećaj "lebdenja" i osećaj masaže

Jeste li znali da se tokom noći u proseku okrenemo oko 40 puta? Zbog neprijatnog pritiska na telo, zaista smo prisiljeni da više puta menjamo položaj i da se stalno okrećemo tokom spavanja, a rezultat je loš, lak i nekvalitetan san ili čak često noćno buđenje. Kako biste spavali još bolje i dublje, u navlaku dušeku dodali smo memorijsku penu.

Memorijska pena prepoznaje oblik tela i izuzetno mu se prilagođava. Tako ćete spavati još bolje i udobnije, jer memorijska pena pomaže rasterećenju tačaka pritiska na telo. Memorijska pena u navlaci ima poseban oblik, koji daje osećaj blage masaže.

 Održavanje

Navlaka dušeka nije periva. Dušek provetravajte i ne izlažite direktnoj sunčevoj svetlosti i vlazi.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Jezgo od visokokvalitetnih džepičastih opruga: za odličnu potporu i miran san
  • Nadstandardno visoko jezgo (24 cm): nudi najbolju potporu telu tokom spavanja
  • Dodatni izdržljivi sloj u jezgru: pomaže kod ravnomerne raspodele težine tela
  • Dodatni sloj ViscoCell MEMORY memorijske pene: oslobađa telo od pritiska
  • 7 zona: za pravilnu potporu vaše kičme
  • Dimezije dušeka: 90x200, 120x200, 140x200 i 160x200 cm
  • Dušek proizveden u Turskoj

Razlozi za kupovinu

7-zonski dušek

7-zonski dušek pravilno podupire celo telo. Svaka zona obezbeđuje optimalnu potporu različitim delovima tela i u potpunosti im se prilagođava.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Jezgro od džepičastih opruga

Džepičaste opruge su različite elastičnosti. Prednost je regulisanje lokacije dve osobe na bračnom krevetu.

Plaćanje na rate

Mogućnost plaćanja do 12 mesečnih rata, čekovima i karticama.

Vakuumsko pakovanje

Vakuumsko pakovanje omogućava potpuno siguran i jednostavan transport i zauzima vrlo malo prostora.

Vodič za odabir dušeka

Ukoliko niste sigurni koji dušek će vam najviše odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Plaćanje, isporuka i povrat

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), po predračunu (uplatnica/virman), platnim karticama (Intesa karticama do 12 rata). Detaljnije >>
 

Dostava: Besplatna za porudžbine preko 6.000 rsd. Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Kurir putem telefona, najavljuje tačan termin isporuke. Detaljnije >>
 

Posebne porudžbine: Za proizvode izrađene po posebnoj porudžbini (letvice za krevet), važi produžen rok isporuke do 30 dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode garantujemo testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni, nudimo mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

Oceni proizvod