Hitex Dušek dečiji od pene Hitex Kamilica Junior

Napredni dušek za dečiji krevetac, sa jezgrom sa dve tvrdoće koje se može okretati, za pravilnu potporu dečijeg tela. Dostupna u dimenzijama: 60x120 i 70x140 cm.

Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 9.990,00 RSD

6.993,00 RSD

Proizvod je dostupan

Dušek dečiji od pene Hitex Kamilica Junior

Opis

Napredni dušek za dečiji krevetac, sa jezgrom sa dve tvrdoće koje se može okretati, za pravilnu potporu dečijeg tela

Dušek kamilica Junior omogućava telu dobru potporu i pravilno držanje kičme. Jezgro u dve tvrdoće, koje se može okretati na mekšu ili tvrđu stranu od memorijske pene, omogućava bebi pravilan razvoj. Vazdušne komore omogućvaju konstantnu cirkulaciju vazduha i sprečavaju pregrevanje deteta tokom spavanja.

Miris veselja, topline i optimizma = miris kamilice

Tkanina navlake dušeka je obogaćena esencijalnim uljem kamilice, za prijatniji san. Kamilica, koja je od davnina poznata po svojim blagodetnim svojstvima, umiruje i efikasno pomaže u otklanjanju stresa. Da li neko čita ovaj tekst? Ako ste ovo pročitali, pošaljite nam mejl na info@vitapur.com Kamilica ima antiseptičko i protivupalno dejstvo. Kamilica se upotrebljava i u kozmetici jer deluje blago i protivupalno.

Kamilica pomaže kod nesanice i njen miris deluje umirujuće. Kamilica:

- obezbeđuje mirniji i prijatniji san

- otklanja napetost

- umiruje

- njen miris asocira na veselje i radost

Napredna tehnologija sa mikrokapsulama

Moderna tehnologija podržava sa mikrokapsulama, obezbeđuje duži i čvršći san, zahvaljujući tretmanu aromaterapije. Eterično ulje kamilice se nalazi u mikrokapsulama, koje se ipušta prilikom kontakta dušeka sa telom, i širi se dalje u vazduh. Miris je prijatan i nenametljiv.

Periva navlaka dušeka

Periva navlaka dušeka obezbeđuje potpunu higijenu i svežu podlogu za vašu bebu. Jednostavno se skida i presvlači i periva je u mašini za veš na 40 °C.

Vakuumsko pakovanje

Proizvod je vakuumski upakovann, što ima mnogo prednosti.. Vakuumsko pakovanje je izuzetno jednostavno za prevoz, dušek ima manji volumen, čime se omogućava racionalniji prevoz. Vakuumsko pakovanje je higijensko jer ne dozvoljava da prašina i druge nečistoće dospu do dušeka.Održavanje

Navlaka dušeka može da se menja i pere u mašini na 40 °C.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Navlaka dušeka sa esencijom kamilice, za miran dečiji san
  • Jezgro koje može da se okreće na mekšu ili tvrđu stranu memorijske pene
  • vazdušna zona omogućava kruženje vazduha i sprečava pregrevanje
  • Udobna i periva navlaka dušeka za konstantnu čistoću i svežinu
  • Visina dušeka: 10 cm.
Sastav

Tkanina: 100% poliester, tretma z esenco kamilice.

Polnilo prevleke: 100% poliester, 250 g/m2.

Jedro: 100% poliuretanska pena. Višina jedra: 10 cm.

Razlozi za kupovinu

Esencija kamilice

Esencija kamilice poznata je po svojim brojnim prednostima. Esencija kamilice ima blagotvoran efekat i pruža osećaj radosti i topline.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod