Prepolovljene cene na više od 1000 proizvoda! Samo 5 dana!  Iskoristi odmah >>
Još
samo
dana
sati
:
min
:
sek

Hitex Dušek dečiji od pene Hitex Kamilica Junior

Napredni dušek za dečiji krevetac, sa jezgrom sa dve tvrdoće koje se može okretati, za pravilnu potporu dečijeg tela. Dostupna u dimenzijama: 60x120 i 70x140 cm.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 9.990,00 RSD

4.995,00 RSD

Proizvod je dostupan

Dušek dečiji od pene Hitex Kamilica Junior

Opis

Napredni dušek za dečiji krevetac, sa jezgrom sa dve tvrdoće koje se može okretati, za pravilnu potporu dečijeg tela

Dušek kamilica Junior omogućava telu dobru potporu i pravilno držanje kičme. Jezgro u dve tvrdoće, koje se može okretati na mekšu ili tvrđu stranu od memorijske pene, omogućava bebi pravilan razvoj. Vazdušne komore omogućvaju konstantnu cirkulaciju vazduha i sprečavaju pregrevanje deteta tokom spavanja.

Miris veselja, topline i optimizma = miris kamilice

Tkanina navlake dušeka je obogaćena esencijalnim uljem kamilice, za prijatniji san. Kamilica, koja je od davnina poznata po svojim blagodetnim svojstvima, umiruje i efikasno pomaže u otklanjanju stresa. Kamilica ima antiseptičko i protivupalno dejstvo. Kamilica se upotrebljava i u kozmetici jer deluje blago i protivupalno.

Kamilica pomaže kod nesanice i njen miris deluje umirujuće.

- obezbeđuje mirniji i prijatniji san

- otklanja napetost

- umiruje

- njen miris asocira na veselje i radost

Napredna tehnologija sa mikrokapsulama

Moderna tehnologija podržava sa mikrokapsulama, obezbeđuje duži i čvršći san, zahvaljujući tretmanu aromaterapije. Eterično ulje kamilice se nalazi u mikrokapsulama, koje se ipušta prilikom kontakta dušeka sa telom, i širi se dalje u vazduh. Miris je prijatan i nenametljiv.

Periva navlaka dušeka

Periva navlaka dušeka obezbeđuje potpunu higijenu i svežu podlogu za vašu bebu. Jednostavno se skida i presvlači i periva je u mašini za veš na 40 °C.

Vakuumsko pakovanje

Proizvod je vakuumski upakovann, što ima mnogo prednosti.. Vakuumsko pakovanje je izuzetno jednostavno za prevoz, dušek ima manji volumen, čime se omogućava racionalniji prevoz. Vakuumsko pakovanje je higijensko jer ne dozvoljava da prašina i druge nečistoće dospu do dušeka.Održavanje

Navlaka dušeka može da se menja i pere u mašini na 40 °C.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Navlaka dušeka sa esencijom kamilice, za miran dečiji san
  • Jezgro koje može da se okreće na mekšu ili tvrđu stranu memorijske pene
  • vazdušna zona omogućava kruženje vazduha i sprečava pregrevanje
  • Udobna i periva navlaka dušeka za konstantnu čistoću i svežinu
  • Visina dušeka: 10 cm.
Sastav

Tkanina: 100% poliester, tretma z esenco kamilice.

Polnilo prevleke: 100% poliester, 250 g/m2.

Jedro: 100% poliuretanska pena. Višina jedra: 10 cm.

Razlozi za kupovinu

Esencija kamilice

Esencija kamilice poznata je po svojim brojnim prednostima. Esencija kamilice ima blagotvoran efekat i pruža osećaj radosti i topline.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Plaćanje, isporuka i povrat

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), po predračunu (e-uplatnica/virman), platnim karticama (Intesa karticama do 12 rata).
 

Dostava: Isporuka se obavlja kurirskom službom, na adresu koja je upisana prilikom poručivanja. Očekivani rok je do 3 radna dana. Kurir putem telefona, najavljuje tačan termin isporuke.
 

Posebne porudžbine: Za proizvode izrađene po posebnoj porudžbini (letvice za krevet), važi produžen rok isporuke do 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode garantujemo testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni, nudimo mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

Oceni proizvod