Hitex Dečiji složivi naddušek Hitex Bamboo Flex

Složivi dečiji naddušek je praktičan ležaj za vaše najmlađe. Vrlo lako ga možete koristiti na dečijem krevetu, prenosnom krevecu ili kao podlogu za igranje. Navlaka se skida i periva je, a navlaka sadrži prirodna i prozračena bambusova vlakna. Debljina 5 cm. Dimenzija 60x120 cm.
Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 4.290,00 RSD

3.432,00 RSD

Proizvod je dostupan

Dečiji složivi naddušek Hitex Bamboo Flex

Opis

Dečiji naddušek Hitex Bamboo Flex je složiv, iz tri povezana dela i primeren za putovanja, kada vam je potreban dodatni ležaj za dete. Možete ga upotrebiti i za dečiji krevetac ili kao podlogu za igranje.

Višenamenski dušek za decu

Složivi dečiji naddušek Hitex Bamboo Flex se jednostavno slaže i možete ga poneti sa sobom na sva putovanja. Ako vaša deca spavaju dobro, spavaćete i vi.

Udobna visina za miran san

Složivi dečiji naddušek Hitex Bamboo Flex je debljine 5 cm i izrađen je od napredne poliuretanske pene, koja se inače upotrebljava za izradu dušeka. Udobna debljina naddušeka detetu obezbeđuje miran i neometan san.

Jednostavno odlaganje

Dečiji naddušek je složiv iz tri povezana dela, upakovan je u zaštitu, koju vrlo jednostavno možete koristiti prilikom odlaska na putovanje. Tako vam odlaganje naddušeka zauzima vrlo malo prostora.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Složivi naddušek: naddušek koje se sklapa
  • Udoban naddušek: pregibi se tokom spavanja ne osećaju
  • 5 cm visina: udobna visina za spavanje ali i za igru
  • Od napredne poliuretanske pene: za udobnost i mekoću
  • Navlaka sa bambusovim vlaknima: za prozračenost i svežinu
  • Navlaka koja se skida i pere
  • Dimenzija: 60x120 cm
Sastav

Navlaka: 40% viskoza (bambusova vlakna), 60% poliester.
Punjenje navlake: 70% viskoza (bambusova vlakna), 30% poliester.
Jezgro: 100% poliuretanska pena 5 cm.

Razlozi za kupovinu

Bambusova vlakna

Bambusova vlakna odlično apsorbuju vlagu i time vaše spavaće okruženje održavaju uvek suvim.

Eko sertifikat

Garantujemo da su naši proizvodi izrađeni od kvalitetnih materijala, neškodljivih za zdravlje, koje pruža Eko certifikat.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod