Vitapur Dečija posteljina Junior Bambus

100% nebeljen pamuk umiruje kožu vaše bebe i omogućava joj prijatan san. Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
Od

Redovna cena: 3.490,00 RSD

2.792,00 RSD

Proizvod je dostupan

Dečija posteljina Junior Bambus

Opis

Dečja posteljina je izrađena od 100%, nebeljenog pamuka za potpunu negu osetljive dečje kože. Zanimljiv motiv će privući pažnju vašeg mališana.

100% nebeljeni pamuk umiruje dečju kožu

Tkanina nežne dečje posteljine izrađena je od 100% prirodnog, nebeljenog pamuka. Nebeljeni pamuk je izuzetno zdrav materijal koji stvara prijatnu i zdravu okolinu za spavanje bebe. Korištenje nebeljenog pamuka takođe osigurava potpunu brigu za osetljivu dečju kožu. Visok kvalitet dečje posteljine sa zanimljivim motivom i čisti pamuk bez dodataka, oduševiće vaše najmlađe kao i vas.

Pčelica, medvedić i ptičica

Tkanina posteljine izrađena od nebeljenog pamuka obogaćena je pažljivo izvezenim motivima, koji su nežni i razigrani. Motiv slatkog medvedića, cvetića, marljivih pčela i veselih ptičica oduševiće i devojčice i dečake. Motiv tkanine i njen dizajn savršeno se uklapaju sa ostalim proizvodima iz Vitapurove linije proizvoda za decu.

Jednostavno presvlačenje

Set posteljine ćete lako skinuti i ponovo staviti natrag, jer je cela Junior posteljina izrađena tako da nema skrivenih zatvarača. Sistem presvlačenja posteljine „na preklop“ ne samo da će vam olakšati menjanje posteljine, već se vaša beba neće moći izgrebati ili povrediti na skrivene zatvarače.Održavanje

Dečja posteljina Junior Bambus periva je na 40 ° C, čime je osigurana čistoća i higijena. Jednostavnim postupkom pranja u mašini za veš, svome detetu ćete osigurati stalno prijatnu i čistu okolinu za spavanje.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • 100% nebeljeni pamuk
  • Nebeljeni pamuk je izuzetno zdrav materijal koji stvara ugodnu i zdravu okolinu za spavanje bebe
  • Pažljivo izvezeni dečiji motivi - nenametljivi i nežno razigrani
  • Set posteljine je dizajniran za jednostavno i brzo presvlačenje
  • Posteljina je periva na 40 ° C, što pomaže u održavanju čistoće i i higijene na najvišem nivou
Sastav

100% prirodan nebeljen pamuk

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Prirodni pamuk

Nebeljeni pamuk je potpuno prirodan, bez hemijskih obrada. Kao takav, primeren je za osobe osetljive kožu.

Nebeljeni pamuk

Nebeljeni pamuk je potpuno prirodan, bez hemijskih obrada. Kao takav, primeren je za osobe osetljive kožu.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod