Rosmarino Daska za sečenje sklopiva Rosmarino

Kuhinjska daska za sečenje, koja je mnogo više od toga. Stiskanjem ručke se složi u oblik slova U, pa ćete na taj način jednostavno dodati iseckane namirnice u posudu za pripremu. Dimenzije: 39,5x23,5x3,2 cm. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 2.490,00 RSD

1.245,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Daska za sečenje sklopiva Rosmarino

Dušeci Hitex

Opis

Sklopiva daska za sečenje Rosmarino je nepogrešiv izbor kako u moderno tako i u tradicionalno opremljenoj kuhinji. Pažljivo oblikovana daska je glatka i izuzetno prijatna na dodir. Na njoj ćete jednostavno seckati različite vrste hrane, od povrća i voća, sve do mesa.

Nežno dizajnirana daska za seckanje

Daska je klasičnog izgleda, dovoljno velika za seckanje blo koje vrste hrane. Nežno zaobljene spoljašnje linije daju dasci moderniji izgled. Iseckajte povrće, voće, meso i ostalu hranu po želji.

Sklopiva daska za jednostavno dodavanje hrane direktno u posudu

Stiskanjem drške, daska se jednostavno složi u slovo U. Tako je dodavanje hrane u posudu za pripremu jednostavno i, što je još važnije, vaša radna površina ostaje čista.Održavanje

Daske za sečenje su vrlo jednostavne za održavanje. Dovoljno je da ih isperete vodom i obrišete suvom krpom.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Priručna kuhinjska daska: za seckanje različitih vrsta hrane, od povrća do mesa
  • Sklapa se u slovo U: za lakše dodavanje hrane u posudu, bez prosipanja
  • Od izdržljive plastike
  • Bez BPA: bez materija štetnih za zdravlje čoveka
  • Udobna i ergonomski oblikovana ručka
  • Podloga bez klizanja: onemogućava klizanje daske prilikom seckanja
  • Dimenzije: 39,5x23,5x3,2 cm
  • Boja: zelena
  • Jednostavno čišćenje: može i u mašini za pranje sudova
Sastav
Plastika PP

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, isporuka i povrat

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), po predračunu (uplatnica/virman), platnim karticama (Intesa karticama do 12 rata). Detaljnije >>
 

Dostava: Besplatna za porudžbine preko 6.000 rsd. Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Kurir putem telefona, najavljuje tačan termin isporuke. Detaljnije >>
 

Posebne porudžbine: Za proizvode izrađene po posebnoj porudžbini (letvice za krevet), važi produžen rok isporuke do 30 dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode garantujemo testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni, nudimo mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

Oceni proizvod