Veliki Sezonski Popusti! Čak do 70% JEFTINIJE! Iskoristi akciju >>

Rosmarino Daska za sečenje Rosmarino - drvo i mermer

-50%
Daska za sečenje Rosmarino - drvo i mermer
Kuhinjska daska za sečenje izrađena od kombinacije drveta akacije i mermera. Modean dizajn, koji će vašoj kuhinji dati prestižan izgled. Interesantni detalji prave razliku. Dimenzija: 22x19,5x1,4 cm. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 3.190,00 RSD

1.595,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Daska za sečenje Rosmarino - drvo i mermer

Veliki sezonski popusti


Hitex dušeci do -50%

Opis

Kuhinjska daska za sečenje Rosmarino je izrađena od kombinacije drveta akacije i mermera. Odličan je izbor kako za tradicionalne tako i za kuhinje modernog i savremenog dizajna. Precizan, gladak dizajn je prijatan za oči i jednostavan za rukovanje. Na ovoj dasci jednostavno možete seći različite vrste hrane, od povrća i voća, pa sve do mesa.

Klasična drvena daska za sečenje

Daska je klasičnog oblika ali modernog dizajna. Dovoljno je velika za seckanje različitih vrsta namirnica. Isecite povrće, voće, meso ili druge namirnice prema želji. Jednostavan oblik, a moderan dizajn.

Kombinacija drveta akacije i mermera

Kuhinjska daska za sečenje Rosmarino je izrađena od kombinacije drveta akacije i mermera. Drvo od akacije je žućkasto braon ili zlatne boje. Drvo akacije je teško, elastično i vrlo fleksibilno. Drvo akacije je istrajno, pa je životni vek daske duži. Zbog visoke rezistencije, ovo drvo je takođe pogodno za proizvodnju kuhinjskog pribora.

Mermer je neporozan materijal i tretiran je kao drvo. Gladak je i dasci daje predivan, elegantan izgled. Održavanje

Kuhinjska daska za sečenje je jednostavna za čiščenje. Dovoljno je da sperete vodom i obrišete suvom krpom.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Priručna kuhinjska daska: za rezanje različitih vrsta hrane, od povrća do mesa
  • Moderen izgled: drvo i mermer
  • Od drveta akacije: tvrdo i istrajno drvo
  • Od mermera: gladak materijal, koji daje elegantan izgled
  • Dimenzije: 22x19,5x1,4 cm
Sastav
Drvo akacije i mermer

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, isporuka i povrat

Plaćanje: Pouzećem (gotovina i čekovi do 12 rata), po predračunu (uplatnica/virman), platnim karticama (Intesa karticama do 12 rata). Detaljnije >>
 

Dostava: Besplatna za porudžbine preko 6.000 rsd. Obavlja se kurirskom službom u roku od 3 radna dana. Kurir putem telefona, najavljuje tačan termin isporuke. Detaljnije >>
 

Posebne porudžbine: Za proizvode izrađene po posebnoj porudžbini (letvice za krevet), važi produžen rok isporuke do 30 dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Za sve proizvode garantujemo testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni, nudimo mogućnost zamene ili povrata novca.

Recenzije

Oceni proizvod