Nova linija sa inovativnom tkaninom StayCool®!

  • 15.6.2016.

Nemiran san, prekomerno znojenje, bol u vratu ? Da li ste već isprobali sve moguće: da menjate jastuke, pokrivače, naddušeke? Pri tom ste izgubili ogromne sume novca, ali još uvek niste našli proizvod koji će vam ove probleme rešiti? Oduševićemo vas vestima da su svi problemi sa spavanjem prošlost, jer VITAPUR predstavlja novu liniju proizvoda za spavanje Clima Feel! Proizvodi iz linije Clima Feel su pogodni za sva godišnja doba, a posebno će razveseliti osobe kojima je jako toplo prilikom spavanja i kojima je dobro spavanje tokom leta prava enigma. Ovu liniju jednostavno morate imati!

Sa novom linijom proizvoda za spavanje Hitex Clima Feel ostani hladan čak i u najtoplijim noćima!

Pitate se kako to radi? Krajnje jednostavno. Proizvodi imaju dve strane: toplu stranu za hladne dane i hladnu stranu za vrele dane. Specijalno dizajnirana, inovativna tkanina StayCool® sadrži vlakna za osećaj hladnoće, koja usporavaju zagrevanje i obezbeđuju hladan dodir. Tako vam tokom toplih perioda godine neće vruće, a tokom hladnih neće biti hladno, jer vlakna StayCool® regulišu temperaturu. Pročitajte dalje o specifičnostima ovih proizvoda i upoznajte ih bolje.

Jastuk HITEX Clima Feel

Klasičan jastuk je primeren kako za hladne tako i za toplije noći, jer ga odlikuju 2 različite strane: hladnija sa inovativnim vlaknima StayCool® koju koristite u vrelim noćima; i toplija, koju koristite tokom prelaznih doba i zime. Ovaj jastuk omogućava udobno spavanje u svim položajima, a visinu i tvrdoću jednostavno podešavate oduzimanjem punjenja. Za svežinu i prozračenost će se pobrinuti bočni klimatski modul 3D AIR MESH, koji omogućava dodatno cirkulisanje vazduha.

Pokrivači za celu godinu HITEX Clima Feel 4 Sezone

Pokrivač Hitex Clima Feel 4 sezone je zapravo set od dva pokrivača koje jednostavno spajate ili razdvajate praktičnim drikerima. Tanji pokrivač je primeren za toplije mesece, deblji pokrivač je prigodan za prelazna godišnja doba, dok su oba spojena drikerima odličan izbor za hladne zimske dane i noći. Pokrivač ima sloj posebne tkanine koja je izuzetno prozračena i omogućava provetravanje te u vrelim letnjim danima pruža adekvatnu temperaturu okruženja u kojem spavate.

Naddušek HITEX Clima Feel

5 cm visok naddušek je rešenje koje će se pobrinuti za dodatnu udobnost kako novi i tvrdih dušeka, tako i starijih, istrošenih. Naddušekom ćete dušek zaštiti od flekanja i prljanja, kao i od kućne prašine, te mu produžiti životni vek. Posebnost ovog naddušeka je gornji piramidalni sloj pene koji daje osećaj prijatne masaže tokom ležanja a tkanina StayCool® svojim hladilnim vlaknima reguliše temperaturu podloge za spavanje, pogotovu u vrućim letnjim mesecima.

Zaštita za dušek HITEX Clima Feel 

Ako želite svoj dušek zaštiti od prašine, prljanja i fleka, onda je zaštita za dušek Clima Feel odličan izbor za vas. Ova zaštita omogućava da podlogu za spavanje održite čistom i svežom, jer zaštitu lako možete prati u mašini za veš. Elastične trake na ivicama pobrinuće se da jednostavno namestite zaštitu na dušek ili kauč.

Periva linija za najviši nivo čistoče

Sa proizvodima iz linije Clima Feel lako ćete sebi obezbediti uvek čistu i svežu okolinu za spavanje, jer su perivi u mašini za veš na 40°C. Jastuk, pokrivač i zaštita za dušek su perivi u potpunosti, dok naddušek ima navlaku koja se jednostavno skida i pere. Funkcija inovativnih vlakana StayCool® se pranjem u mašini za veš ne menja i ne gubi.

Share News