Vitapur Anatomski jastuk od lateksa Vitapur – niži

Niži anatomski jastuk je primeren za spavanje na stomaku, Lateks će se postarati da se jastuk u potpunosti prilagodi vašem vratu i glavi i pruži vam potpunu udobnost tokom spavanja. Jastuk primeren za osobe sa užim ramenima. Dimenzije: 29x53x9/7 cm. Pročitaj više »
Besplatna
dostava:
dana
sati
:
min
:
sek
1 kupiš, 1 ti POKLANJAMO
Dodajte dva jastuka u korpu, drugi iste vrednosti ili jeftiniji dobijate za 1 dinar.
Popust se obračunava u korpi.
Od 6.490,00 RSD

Proizvod je dostupan

Anatomski jastuk od lateksa Vitapur – niži

Opis

Niži anatomski jastuk za spavanje na stomaku

Nižji vzglavnik priporočamo za spanje na trebuhu in je primernejši za otroke in ženske.

Niži anatomski jastuk za spavanje na trbuhu.

Niži anatomski jastuk pogodan je za spavanje na stomaku i preporučuje se posebno ženama i deci.

Jastuk od lateksa pruža stalnu potporu vratnom delu kičme

Prednost lateks jastuka je u tome što se ne širi, čime pruža stalnu potporu vratu i kičmi, bez obzira na položaj spavanja. Klasični jastuci ispunjeni drugim materijalima, vratnom delu kičme ne pružaju stalni pravilni položaj, što može uzrokovati bolove.

Anatomski oblik jastuka smanjuje bolove u vratu i kičmi

Anatomski jastuk daje potporu vratu, kako bi ceo vrat imao pravilan položaj. Osetićete olakšanje u mišićima, što znači da ćete se buditi bez bolova u vratu i kičmi.

Lateks se ne drobi u prah i ne uzrokuje alergije

Jastuci od lateksa ne uzrokuju alergije i zadržavaju svoj oblik. Lateks se ne drobi u prahi time ne pruža povoljno okruženje za razvoj grinja, te se preporučuje i osobama koje su sklone alergijama.

Da li vam je potreban niži jastuk od lateksa?

Deca i žene sa užim ramenima će biti posebno zadovoljni nižim anatomskim jastukom od lateksa . Isrobajte praktičnost i elastičnost jastuka napravljenog od 100% lateksa i kupite ga online.Održavanje

Navlaka periva na 40° C.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Niži anatomski jastuk za spavanje na stomaku
  • Jastuk od lateksa nudi konstantnu potporu vratnom delu kičme
  • Anatomski oblik jastuka olakšava bolove u vratu i kičmi
  • Lateks je prirodan materijal, koji se ne kruni i ne stvara prašinu
  • Dimenzija: 29x53x9/7 
Sastav

Navlaka: 45% pamuk, 55% poliester ClimaSoft
Jezgro: 100% lateks

Razlozi za kupovinu

Anatomski oblik

Proizvodi anatomskog oblika se preporučuju svima koji imaju problema sa vratnim pršljenovima. Prvenstveno se preporučuju za spavanje na boku ili leđima.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Lateks - prirodni materijal

Lateks je izuzetno prilagodljiv prirodni materijal. Pruža maksimalnu udobnost i obezbeđuje pravilan ortopedski položaj kičme tokom spavanja.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod