Vitapur Family Zaštitna navlaka za dušek SleepGuard

Najbolja zaštita za vaš dušek.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 4.990,00 RSD

od 2.495,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Opis

S navlakom SleepGuard Renew ćete učinkovito zaštititi svoj madrac, jer je osigurana potpuna zaštita od bakterija, mrlja, znoja i prašine.

Sleep Guard Renew ne pruža samo zaštitu i čistoću, već i prozračnost, jer napredni klimatski modul ClimaSoft 6d pomaže u sprječavanju znojenja. Tako ćete spavati u ugodnoj i udobnoj okolini za spavanje.

Navlaka za zaštitu madraca SleepGuard Renew

Mrtve stanice kože, grinje, koje uzrokuju alergije, prašina, bakterije, virusi ...koje se u nekoliko godina korištenja nakupljaju u vašem madracu, na kojem provodimo trećinu svog dana. S zaštitnom navlakom SleepGuard Renew ponovno ćete spavati na čistoj podlozi, jer navlaka pruža potpunu zaštitu od bakterija i iznimno je prozračna.

Zaštitite se i presvucite madrac navlakom SleepGuard

Ukoliko vaš madrac nije skroz dotrajao i vašoj kralježnici još uvijek pruža pravilnu potporu, presvucite ga antialergijskom navlakom, kako bi ponovno vaš madrac učinio svježim i čistim i zaštitio vas od bakterija i grinja. Rastezljiva navlaka odgovara svakoj debljini madraca.

Potpuna čistoća

Zaštitna antialergijska navlaka SleepGuard ne samo što će vas efikasno zaštititi od grinja, prašine i bakterija, već će vaš dušek zaštititi od mrlja koje nastaju pri znojenju. Navlaka je periva u mašini za veš, što znači da će vaš dušek biti čisti i svež kada to poželite.

Izuzetna prozračenost s ClimaSoft 6d modulom

Za potpunu svežinu i čistoću zaslužan je inovativni klimatski modul ClimaSoft 6d. Klimatski modul uspešno sprečava da se znojimo i osigurava nam ugodno spavanje. Navlaka je izrađena od ClimaSoft 6d prozračene tkanine, kojim se povećava svežina.

Jednostavna upotreba

Rasteziva navlaka odgovara svakoj debljini dušeka. Njome ćete brzo i jednostavno presvući svoj dušek i zaštititi ga. Praktičnu i izdržljivu navlaku ćete lako ponovno skinuti, oprati u mašini i osušiti u sušilici.

Prednosti zaštite SleepGuard®

Antibakterijska zaštitna navlaka je impregnirana revolucionarnom zaštitom SleepGuard®, koja  sprečava grinje i bakterije da se ugnezde na površini dušeka, ali i u njegovoj unutrašnjosti. Hipoalergena zaštita pomaže ukloniti sve uzroke alergija.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Navlakom zaštitite svoj dušek i učinite ga ponovno čistim i svežim
  • Tkanina SleepGuard predstavlja efikasnu zaštitu od bakterija i grinja
  • Rasteziva navlaka odgovara svakoj debljini dušeka
  • Klimatski modul ClimaSoft 6d za izuzetnu prozračenost i svežinu, za manje znojenja
  • Efikasno štiti i produžava vek trajanja madraca
  • Perivo u mašini za veš
Sastav

Tkanina (gornja i donja strana): 30% viskoza, 70% ClimaSoft poliester

Bočna tkanina: 95% poliester, 5% elastin

Održavanje

Navlaka Sleep GuardRenew periva je u mašini na 60 °C. Pranjem ćete se rešiti kućne prašine i grinja, koje kod nekih osoba izazivaju alergije.

 

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags