Vitapur Family Zaštita za dušek Kamilica

Za efikasnu zaštitu i duži životni vek dušeka. Sa esencijom kamilice.  

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 3.490,00 RSD

od 1.745,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Produžava vek trajanja dušeka

Naddušeci su idealna zaštita za vaš dušek i produžavaju vek trajanja dušeka.

Hitex dušeci do -50%

Vitapur totalni sezonski popusti

 

 

Opis

Zaštita za dušek Kamilica efikasno štiti novi dušek od prljanja i produžava njegov životni vek, a kod starijih dušeka održava higijensko okruženje. Ujedno, zaštita sprečava habanje materijala, pa će vaš novi dušek trajati duže.

Prozračenost je omogućena posebnim AirMash sistemom protoka vazduha, a time se sprečava nakupljanje vlage i neprijatnih mirisa u punjenju. Čisto i suvo okruženje uz esenciju kamilice za najlepše snove.

Esencija kamilice za potpuno opuštanje

Tkanina zaštite za dušek Kamilica obogaćena je esencijom kamilice, vekovima poznate kao lekovite biljke. Mikrokapsule tkanine pažljivo su napojene esencijom ulja kamilice. Pozitivna svojstva i umirujući miris. Efikasno smanjuje nesanicu i ublažava stres. Antiseptik i hipoalergen. Kamilica se sve češće upotrebljava i u kozmetici jer deluje umirujuće i sprečava upale.

Klimatski modul za savršenu prozračenost i savršenu svežinu

Zaštita za dušek Kamilca dizajnirana je tako da obezbeđuje suvo  i sveže okruženje u kom spavate i leti i zimi. AirMesh Clima modul, sastavljen od napredne 2d airmesh tkanine omogućava efikasnu apsorpciju vlage te obezbeđuje konstantnu svežinu i suvo okruženje u kom spavate. U zaštiti za dušek Kamilica, neće se zadržavati neprijatni mirisi i vlaga te je idealna za osobe koje se u toku noći prekomerno znoje.

Povećava udobnost i higijenu starog dušeka

Prema istraživanjima, dušek upije čak 25% vlage koju u toku noći izluči naše telo. Od velikog je značaja da je naš dušek prozračen kako se vlaga u njemu ne bi zadržavala. Zaštita za dušek Kamilica spračava da se u vašem dušeku nakuplja prašina i vlaga te na taj način obezbeđuje čisto i sveže okruženje za spavanje. Produžićete životni vek dušeka i sprečiti da se u dušeku razvijaju grinje i nastaju plesni.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Esencija kamilice za prijatnije i kvalitetnije spavanje
  • Pruža savršenu zaštitu dušeka
  • Produžava životni vek dušeka
  • Obezbeđuje čisto okruženje uza spavanje
  • Štiti dušek od fleka i prljavštine
  • Zaštita je periva u mašini za veš
  • Jednostavno i brzo nameštanje zaštite za dušek pomoću elastičnih traka na sve četiri ivice
  • Povećava udobnost dušeka
Sastav

Tkanina: 100% poliester

Punjenje: 100% poliester

Skupljanje: 2-3%.

Održavanje

Navlaku Zaštite za dušek Kamilica možete da skinete i operete je u mašini za veš na 60 °C i osušite u mašini za sušenje veša i sve to Zaštitu za dušek Kamilica čini idealnim rešenjem za osobe koje pate od alergija.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags