Tiganj keramički grill - Eco-cook, 28x28cm

Specijaliteti sa roštilja u vašoj kuhinji.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 4.490,00 RSD

od 1.347,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Vitapur naddušeci do -50%

 

 

Vitapur dušeci do -50%

Opis

S grill tiganjem Eco-cook možete imati specijalitete sa roštilja u domaćoj kuhinji! U grill tiganju ćete ispeći slasne ćevapčiće, pileće filete, krilca, kotlete ... i grilovati povrće jednako dobro kao na pravom roštilju. Tako možete jela sa žara pripremiti i u zimskim mesecima, bez da primetite razliku u ukusu između jela pripremljenih na roštilju i jela pripremljenih u roštilj ttiganju Eco-cook. Tiganj ima rebrastu keramičku unutrašnjost koja omogućava pripremanje hrane, baš kao što ste navikli na pravom roštilju u bašti

Grill tiganj ima luksuzne dimenzije 28x28 cm. Takve dimenzije omogućavaju pripremanje velike količine mesa i povrća. Zbog keramičkog sloja vaša hrana će biti sveža i sočna, a ujedno ćete je pripremiti brzo i jednostavno. Usled svetle unutrašnjosti, sve vreme ćete kontrolisati tok pečenja, a zgodna ručka koja se ne zagreva, pomoći će vam da lako premeštate i prenosite tiganj do trpezarijskog stola i jednostavno poslužite svoje specijalitete sa roštilja.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • U grill tiganju ispeći ćete ukusne mesne ražnjiće, pileće filete, krilca, kotlete ... i povrće jednako dobro kao i na pravom roštilju
  • Tiganj ima rebrastu keramičku unutrašnjost, koja omogućava prženje hrane kao što ste navikli na pravom roštilju
  • Dimenzije: 28x28 cm.
  • Brza i jednostavna priprema hrane
  • Prikladna ručka, koja se ne zagreva
Sastav No
Održavanje No

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags