-70%
 
 
 
Termofor Scandinavia

Vitapur Family Termofor Scandinavia

Termofor sa pletenom navlakom. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 1.190,00 RSD

od 357,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Vitapur naddušeci do -50%

 

 

Vitapur dušeci do -50%

Opis

Termofor sa pletenom navlakom će vas ugrejati na kauču ili u krevetu. U ponudi su termofor sa plavom i crvenom pletenom navlakom.

Dimenzije: 20 x 14,5 cm (grlo 7 cm).

Dodatne informacije

Glavne karakteristike Termofor Scandinavia
Sastav No
Održavanje No

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags